Büyük sır ortaya çıktı! Acun Ilıcalı'dan MasterChef Emre Büber'e hayatının teklifi!

Yarışmadan çekilmek istediği için kendini eleten MasterChef'in yıldız isimlerinden Emre Büber'in Parkinson hastası olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın Emre Büber'e hayatının teklifini sunduğu sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Büyük sır ortaya çıktı! Acun Ilıcalı'dan MasterChef Emre Büber'e hayatının teklifi!

Seyirciyi TV8 ekranlarına kilitleyen programından elenen Masterchef Emre hakkındaki herkesi şoke eden gerçek ortaya çıktı. Eksik ürünle yemek yaparak kendi kendini yarışmadan eleten Emre Büber'in hasta olduğu iddia edildi.

Büber'in rahatsızlığının ise Parkinson olduğu gün yüzüne çıktı. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın Emre Büber'e hayatının teklifini sunduğu sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Emre Büber'in Parkinson hastalığı olduğu ve yarışma stresiyle zor günler geçirerek çok kilo kaybettiği bu nedenle de yarışmayı bırakma kararı aldığı iddia edildi. Öte yandan Acun Ilıcalı, Emre Büber'e bugüne de başka hiçbir yarışmacıya yapmadığı bir jest yaparak, hayatının fırsatını sundu.

Büyük sır ortaya çıktı! Acun Ilıcalı'dan MasterChef Emre Büber'e hayatının teklifi! - Resim : 2

"Pes etmedim şefim, tadında bırakmak istedim" demişti

Pazar akşamı eleme oyunu oynanan yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021'de Dilara, Hasan, Emre, Pelin, Mert ve Burcu arasında büyük bir rekabet yaşanmıştı. Ancak Emre'nin bile isteye tabağını tamamlaması ve yarışmadan elenmesi büyük bir şok yaşattı. Yarışmadan ayrılmak istediğini, "Çok zor bir süreç yaşadım, sizler de biliyorsunuz. Spora başladım, buraya gelmek için 6 ay hazırlandım. Eski Emre'den eser kalmadı. Birinci olamadım ama sizlerle tanıştım. Pes etmedim şefim, tadında bırakmak istedim" dedi.

Avusturya'da büyüyen ancak aslen Konyalı olan Emre Büber gerek kişiliği, gerek mutfak bilgisi, gerek yaptığı yemekleriyle 'ilk beşe girer' denilen bir aşçıydı.