Yarışmaya gölge düşüren görüntüler! Maratonda tuvaleti gelen yarışmacı öyle bir şey yaptı ki görenler şaştı kaldı!

ABD’de düzenlenen Boston Maratonu’na katılan bir yarışmacı, güzergâh üzerinde portatif tuvaletler olmasına karşın girdiği bir evin bahçesine tuvaletini yaptı.

Amerika’da düzenlenen Boston Maratonu'na 30 binden fazla kişi katıldı. 26.2 mil (42.16 km) olan yarışa katılan kimliği belirsiz bir yarışmacı yaptığı hareketle tüm dünyayı şoke etti.

Yarışmaya gölge düşüren görüntüler! Maratonda tuvaleti gelen yarışmacı öyle bir şey yaptı ki görenler şaştı kaldı! - Resim : 1

ŞORTUNU İNDİRDİ

Tuvaleti gelen yarışmacı, güzergah üzerinde portatif tuvaletler olmasına karşın bir evin bahçesine girdi. Şortunu indirerek çimlere yönelen yarışmacı, tuvaletini yaptı.

Yarışmaya gölge düşüren görüntüler! Maratonda tuvaleti gelen yarışmacı öyle bir şey yaptı ki görenler şaştı kaldı! - Resim : 2

O ANLAR SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ 

O anlar, evin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir kişinin tuvaletini yaptığı sırada yarışmacıyla göz göze geldiği anlar dikkat çekti.

Yarışmaya gölge düşüren görüntüler! Maratonda tuvaleti gelen yarışmacı öyle bir şey yaptı ki görenler şaştı kaldı! - Resim : 3

BÖLGEDEN UZAKLAŞTI

Yarışmacı daha sonra şortunu tekrar yukarı çekerek bölgeden uzaklaştı.

Görüntüleri sosyal medyada gören bir kişi, "Çimleri biçtiğinizi ve WTF gibi olduğunuzu hayal edin...bekleyin...WTH..." diye yazdı.

Bir başkası ise, "Benim için en kötü yanı, silmenin olmaması” dedi.

Üçüncüsü şöyle yazdı: "Koşu sırasında koşu yaptığınızda."

Dördüncüsü şöyle dedi: "Koşucu birinci sırada bitiriyorsa ve lazımlığı bekleyecek zamanı yoksa bunu anlarım. Rastgele bir koşucunun bunu yapmasına gerek yok.”

Beşincisi koşucuya sempati duyarak ekledi: "Gitmen gerektiğinde gitmelisin."

Yarışmaya gölge düşüren görüntüler! Maratonda tuvaleti gelen yarışmacı öyle bir şey yaptı ki görenler şaştı kaldı! - Resim : 4