Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı! Meğer gerçek çok başkaymış...

Yaşadıkları aşk ile sosyal medyanın gündemine oturan Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade'nin ayrılıkları hakkında bir iddia ortaya atıldı. İkilinin ayrılık sebepleri bilinenden çok farklıymış...

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı! Meğer gerçek çok başkaymış...

Yasak Elma dizisinin setinde tanışan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan çiftinin nikah masasına oturması dört gözle bekleniyordu. Evlilik haberi beklenen çiftten ayrılık haberi gelmişti. Gelen haberle birlikte çift, sevenlerini oldukça üzmüştü.

Son olarak 'Üç Kuruş' adlı dizinde rol alan Nesrin Cavadzade, Alkan'dan sonra hayatına başka birini almamıştı. Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda iki yıldır birlikte olduğu meslektaşı Gökhan Alkan ile yollarını ayırmıştı. Çift sosyal medyadan fotoğraflarını silip birbirlerini takipten çıktı. Nesrin Cavadzade'nin aşk hayatı hakkında iddialar öne sürüldü.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı! Meğer gerçek çok başkaymış... - Resim : 1

"Haberler asılsızdır"

Üç Kuruş dizisinde rol gereği sevgili olan Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu'nun, arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü dedikoduları ortaya atılmıştı. İkili çıkan iddialara sosyal medya üzerinden yalanlamıştı. Kaygılaroğlu sosyal medyadan;  "Bugün rol arkadaşım Nesrin Cavadzade ile ilgili çıkan haber tamamen asılsızdır" paylaşımında bulunmuştu.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı! Meğer gerçek çok başkaymış... - Resim : 2

Gerçek çok başkaymış

Anlaşamamaktan dolayı ilişkilerini noktaladıkları bilinen Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade'nin ayrılık sebepleri ortaya çıktı. İkilinin ilişkisinde tartışma sebebiyle huzur kalmadığı yakın çevresi tarafından iddia edildi.