Yasak aşk iddiası! Sağlık personelini defalarca bıçakladı! "Karışmayın bu namus meselesi"

Gaziantep'te bir hastanede yaşanan olay izleyenleri dehşete düşürdü. Eşiyle yasak aşk yaşadığını iddia ettiği sağlık teknikeri Mustafa Yıldız'ı çeşitli yerlerinden bıçaklayan Ömer Fıstıkçı, kendisine engel olmaya çalışanlara, "Karışmayın, bu namus meselesi" diye bağırdı. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağlık teknikeri Mustafa Yıldız, daha önce husumet yaşadığı Ömer Fıstıkçı tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Gözaltına alınan Fıstıkçı, ifadesinde olayı 'yasak aşk' iddiasıyla gerçekleştirdiğini söyledi.

Olay, sabah saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Ömer Fıstıkçı, husumetlisi Mustafa Yıldız'ı sağlık teknikeri olarak çalıştığı hastaneye kadar takip etti. İkili arasında hastane içerisinde kavga çıktı. Bu sırada Ömer Fıstıkçı, üzerindeki bıçakla Mustafa Yıldız'ı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Yıldız yere yığılırken, saldırgan güvenlik personelince etkisiz hale getirildi. Durumu ağır olan Mustafa Yıldız ameliyata alınırken, Fıstıkçı polis ekiplerince gözaltına alındı.

Saldırı anı ise çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Yıldız'ın yerde bıçaklanıp, tekmelenmesi yer alırken, Fıstıkçı'nın kendisine engel olmaya çalışanlara, 'Karışmayın, bu namus meselesi' dediği duyuldu.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Gözaltında olan saldırganın polise verdiği ifadede, eşinin aynı hastanede sekreter olarak görev yaptığı ve Mustafa Yıldız ile yasak ilişki yaşadığını öğrenmesi üzerine telefonunda ses kayıtları bulunca Yıldız'ı uyardığı ancak ilişkinin devam etmesi üzerine hastaneye giderek bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi.