Yasak aşk ifşası ülke gündemini altüst etti! "Beni ölümle tehdit edenlere bir garezim yok"

İspanya Kraliçesi Letizia'nın eniştesi Jaime del Burgo ile gizli aşk yaşadığının ortaya çıkması ülkede bir numaralı gündem oldu. Şimdi de Kraliçe'nin ölüm tehdidi aldığı iddiası ülkede tansiyonu yükseltti.

Yasak aşk ifşası ülke gündemini altüst etti! "Beni ölümle tehdit edenlere bir garezim yok"

İspanya Kraliçesi Letizia'nın eniştesi Jaime del Burgo (53) ile gizli aşk yaşadığına dair iddiaların ortaya atılması sonrasında tartışmalar bitmek bilmiyor. 

Del Burgo'nun Letizia'nın kız kardeşi Telma Ortiz ile evlenmeden önce Letizia ile aşk yaşadıkları Del Burgo'nun kısa bir süre önce piyasaya çıkan "Letizia ve Ben" isimli kitapta ifşa oldu. Kraliçenin eski eniştesiyle ilişkisinin Kral Felipe ile 2004'te evlendikten sonra da devam ettiği belirtildi. 

Del Burgo'nun yıllar sonra neden böyle ifşada bulunduğu ülkede tartışılırken eski adıyla Twitter olarak bilinen X'te paylaştığı Kraliçe Letizia'nın bir fotoğrafı da tartışmayı alevlendirdi.

Del Burgo hafta sonu Twitter/X'te, Letizia'nın Felipe'den olan iki kızından birine hamileyken çekilmiş bir selfie'sini gösterdiği iddia edilen bir görsel paylaşarak tansiyonu yükseltti.

O zamandan beri kaldırdığı görselde Letizia bir paşmina şal takmış olarak görülüyor ve altına da Letizia tarafından gönderildiği iddia edilen bir mesaj yazılıyor.

Yasak aşk ifşası ülke gündemini altüst etti! "Beni ölümle tehdit edenlere bir garezim yok" - Resim : 1

"BENİ ÖLÜMLE TEHDİT EDENLERE BİR GAREZİM YOK"

Mesajda, "Aşkım. Senin paşmina şalını giyiyorum. Seni yanımda hissetmek gibi. Bana iyi bakıyor. Beni koruyor. Birbirimizi tekrar görene kadar saatleri sayıyorum. Seni seviyorum. Çık git buradan. Senin" yazıyordu.

Bu görsel kısa bir süre sonra silinirken, Del Burgo, "Silinen paylaşımlarından tek bir virgülü bile değiştirmeyeceğim. Beni öldürmekle tehdit edenlere karşı bir garezim yok. Gururlu değilim fakat gerçek bu. Ben sadece tek bir krala inanıyorum o da Nazaretli İsa'dır, beni yargılayacak olan da odur" dedi. 

Del Burgo, kendisini kimin ölümle tehdit ettiğini ise söylemedi. 

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı Del Burgo'yu eleştirirken, kendi amaçları doğrultusunda Letizia'nın mahremiyetini ihlal ettiğini söyleyerek kraliyet ailesine destek verdi. (Sözcü)