Yasak Elma 133. bölüm tek parça izle! Yasak Elma 133. bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma 133. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 133. bölüm full izle! İşte, Yasak Elma son bölüm izleyebileceğiniz link...

Yasak Elma 133. bölüm tek parça izle! Yasak Elma 133. bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma 133. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 133. bölüm full izle! Eda Ece'li dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. 28 Şubat 2022 tarihinde Yasak Elma son bölüm full internete yüklendi. Yasak Elma 133. bölümde neler yaşanacağına bakmadan önce gelin sonki bölümde neler yaşandığına göz atalım...

Yasak Elma 133. bölüm tek parça izle! Yasak Elma 133. bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 1

Yasak Elma 132. bölümde neler oldu?

Yasak Elma 132. bölümde; Ender'in canlı yayına çıktığı görüldü. Çağatay'ın ise canlı yayına bağlanıp ''Ben hayatımda ilk kez aşık oluyorum.'' demesi dikkati çekti. Yıldız, Doğan'ın, ''Sen hala Çağatay'ı seviyor musun? Çağatay'ı unutamadın mı?'' sorusuna ne cevap vereceğini bilemedi. Öte yandan Doğan, Kumru'nun kıyafetlerini toplattırıp Kumru'yu evden kovdu. Yıldız'ın endişeli ifadesi ise merak uyandırdı. 

Yasak Elma 133. bölüm tek parça izle! Yasak Elma 133. bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 2

Yasak Elma 133. bölüm izle

Yasak Elma 133. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Yasak Elma dizisinin konusu nedir?

Zeynep ve Yıldız birbirinden farklı karakterlere sahip olan iki kardeştir. Birbirlerine çok düşkün olan kardeşlerden Yıldız'ın hayatı aldığı teklifle bambaşka bir hal alır. Zengin olmanın hayalini kuran genç kızın önüne büyük bir fırsat gelmiştir. Sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la tanışan Yıldız, ondan hayatının teklifini alır. Ender Argun kocası Halit Argun'dan kurtulmak için Yıldız'ı kullanmaya karar vermiştir.

Yasak Elma 133. bölüm tek parça izle! Yasak Elma 133. bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 4

Yıldız'ın hayatından bunlar olurken Zeynep iş yerinde yaşanan sıkıntılarla uğraşmaktadır. Zeynip'in çalıştığı firma zengin ve kibirli bir adam olan Alihan Taşdemir tarafından satın alınmıştır. Alihan, Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşidir. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendisinin değil kardeşinin de hayatını değiştirecektir.

Yasak Elma 133. bölüm tek parça izle! Yasak Elma 133. bölüm full izle! Yasak Elma son bölüm izle - Resim : 5

Yasak Elma dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Yıldız Yılmaz Kuyucu (Eda Ece)
  • Ender Çelebi (Şevval Sam)
  • Çağatay Kuyucu (Berk Oktay)
  • Kumru (Biran Damla Yılmaz)
  • Doğan (Murat Aygen)
  • Feyza (Ece Dizdar)
  • Asuman (Melisa Doğu)
  • Caner Çelebi (Barış Aytaç)