Yasak Elma 135. bölüm bugün var mı? Yasak Elma 135. bölüm bugün yok mu? Yasak Elma son bölüm bugün neden yok?

Yasak Elma 135. bölüm bugün 14 Mart Pazartesi yayın akışında görülmedi. Diziseverler Yasak Elma 135. bölüm bugün var mı? sorusunu araştırdı. Dizide koronavirüs şoku yaşandıktan sonra Yasak Elma 135. bölüm bugün yok mu? sorusu gündeme geldi.

Yasak Elma 135. bölüm bugün var mı? Yasak Elma 135. bölüm bugün yok mu? Yasak Elma son bölüm bugün neden yok?

Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun yaptığı Med Yapım imzalı, Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrolü paylaştığı Yasak Elma 135. bölüm bugün var mı yok mu merak edildi. Berk OKtay ve yönetmen Ece Erdek Koçoğlu'nun Kovid-19'a yakalanması ile Yasak Elma 135. bölüm bugün yok mu merak edildi. Diziseverler, yeni bölümü heyecanla beklerken yeni bölümün yayınlanmayacağına dair bilgiler gündeme oturdu. Peki, Yasak Elma son bölüm bugün neden yok?

Yasak Elma 135. bölüm bugün var mı? Yasak Elma 135. bölüm bugün yok mu? Yasak Elma son bölüm bugün neden yok? - Resim : 1

YASAK ELMA 135. BÖLÜM BUGÜN VAR MI?

5 senedir yayınlanan dizinin izleyici kitlesi merakla bugün Yasak Elma'nın yayınlanıp yayınlanmayacağını soruyor. Yasak Elma 14 Mart 2022 Pazartesi günü ekranlarda olmayacak. Yasak Elma'nın setinde koronovirüs paniği yaşandı. Dizinin yönetmeni Ece Erdek Koçoğlu’nun ikinci kez koronaya yakalanmasının ardından sette yeni bir vaka daha çıktı.

Dizinin Çağatay’ı Berk Oktay’ın da korona test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. Başarılı oyuncu önceki yıl sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’la beraber kovide yakalanmıştı. Başrol oyuncusunun korona olması Yasak Elma'nın yarın ekrana gelecek yeni bölümünün yetişmemesine neden oldu. Yaşanan durum sebebiyle dizinin setine ara verildi ve hazır olan bölüm bir hafta sonraya ertelendi. Yasak Elma, 21 Mart 2022 Pazartesi günü saat 20:00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek. 

Yasak Elma 135. bölüm bugün var mı? Yasak Elma 135. bölüm bugün yok mu? Yasak Elma son bölüm bugün neden yok? - Resim : 3

YASAK ELMA 134. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kumru’nun annesi Handan gelir gelmez Kumru’nun başına gelenlerden Yıldız’ı sorumlu tutar ve ona savaş açar. Kumru kendi ayakları üstünde durmaya kararlıdır. Handan Yıldız’ı alt etmenin yolunun Ender’den geçtiğini öğrenir.