Yasak Elma 141. bölüm bugün yok mu? Yasak Elma dizisi son bölüm neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

Yasak Elma 141. bölüm bugün tv yayın akışında görülmedi. Peki, Yasak Elma dizisi son bölüm neden yok? Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yasak Elma 141. bölüm bugün yok mu? Yasak Elma dizisi son bölüm neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

Yasak Elma 141. bölüm bugün var mı yok mu merak edildi. Bugün Ramazan bayramının 1. günü  olmasından dolayı yayınlanmayacağı düşünülen Yasak Elma dizisinin neden olmadığı araştırılıyor. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın bulunduğu Yasak Elma dizisi son bölüm neden yok? Herhangi bir resmi açıklama yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yasak Elma 141. bölüm bugün yok mu? Yasak Elma dizisi son bölüm neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

YASAK ELMA 141. BÖLÜM BUGÜN YOK MU?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, 2 Mayıs 2022 Pazartesi yayın akışından görülmedi. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen dizinin 141. bölümünün bu akşam neden yayınlanmayacağı merak edildi. 

Yasak Elma 141. bölüm bugün yok mu? Yasak Elma dizisi son bölüm neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı Yasak Elma dizisinin 140. bölümünde; Doğan ve Ekin'in kavga ettiği görüldü. Ekin'in sırtına vuran ve bayıltan Doğan, onu ortadan kaldırdı. Kumru'ya Ekin'in ağzından bir ayrılık mesajı atan Doğan, yeni hamleler yapmak için hazırlanmaya başladı.

Yasak Elma 141. bölüm bugün yok mu? Yasak Elma dizisi son bölüm neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? - Resim : 3

Yıldız, Handan'ın parası olmadığını ve Kumru'nun parasını yemek için döndüğünü öğrendi. Bunu Ender'den öğrendiğini söyleyen Yıldız, eline geçen kozu sonuna kadar kullandı. Ekin'in ayrılık mesajı ile üzülen Kumru'ya ise Yıldız tarafından yeni bir kısmet daha bulundu. Ender ve Çağatay yollarını ayırırken, Ekin'den bir iz kalmıyor.

YASAK ELMA DİZİSİ SON BÖLÜM NEDEN YOK?

Yasak Elma 141. bölüm bugün yayınlanmayacak. Bugün, 2 Mayıs Ramazan bayramının ilk günü olduğu için Yasak Elma yeni bölüm bayramdan sonraki haftaya alındı.

Yasak Elma 141. bölüm bugün yok mu? Yasak Elma dizisi son bölüm neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? - Resim : 5

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yasak Elma yeni bölüm 9 Mayıs 2022 pazartesi akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek.