Yasak Elma bu akşam var mı? Yasak Elma 127. bölüm bugün var mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrolünü paylaştığı Yasak Elma yeni bölümün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Yasak Elma bu akşam var mı? FOX Tv'nin sevilen dizisi merakla araştırılıyor. Peki, Yasak Elma 127. bölüm bugün var mı?

Yasak Elma bu akşam var mı? Yasak Elma 127. bölüm bugün var mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

Diziseverler, FOX Tv'nin sevilen yapımı Yasak Elma dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Kullanıcılar, "Yasak Elma bu akşam var mı?" gibi aramalar yapıyor. Herkes başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın paylaştığı polisiye dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor. Peki, Yasak Elma 127. bölüm bugün var mı? 10 Ocak Pazartesi günü yani bugün en çok aratılan "Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?" sorusunu sizler için yanıtladık...

Yasak Elma bu akşam var mı? Yasak Elma 127. bölüm bugün var mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

Yasak Elma bu akşam var mı?

Her hafta Pazartesi günleri saat 20:00'de FOX Tv'nin ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 127. bölümü ile ekranlarda yer alması beklenen dizinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını herkes merak ediyor. Yasak Elma 126. bölümde; 

Yıldız'ın artık Çağatay'la işi kalmazken, boşanma resmen gerçekleşiyor. Yıldız boşanma kararını Kumru'nun Ömer'le evleneceği haberinden sonra alıyor ancak Kumru evlenmeyerek, yalıya geri dönüyor. Yıldız oynanan oyuncu fark ederken, zafer kazanarak yalıya dönen Kumru ise seyircinin tepkisine neden oldu.

Yasak Elma 126. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Yasak Elma 127. bölüm bugün var mı?

Yasak Elma 127. yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrolünü paylaştığı FOX Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma 127. bölüm 17 Ocak'ta.