Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan aşklarını ilan etti

Yasak Elma dizisi setinde yakınlaşan ikili sonunda aşklarını açıkladı. Magazin gündeminin son bombası Yasak Elma dizisinde birlikte rol alan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın aşklarını ilan etmesi oldu.

Yasak Elma dizisinde Şahika Ekinci karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade ile Kerim karakterini canlandıran Gökhan Alkan, aşklarını ilan etti. Daha önce ikili arasında aşk olduğuna dair dedikodular çıkmış ancak doğrulanamamıştı.

Dizideki diğer erkek karakterler gibi Gökhan Alkan'ın da ayrılacağının kesinleşmesinin ardından ikiliden ilk itiraf geldi. Sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım yapan Cavadzade ile Alkan, sevenlerine mutlu haberi verdi.

Nesrin Cavadzade'nin Gökhan Alkan'ı öptüğü fotoğraf Cavadzade tarafından renkli olarak paylaşılıp kırmızı kalp konulurken, Alkan tarafından paylaşılan aynı fotoğraf siyah beyaz ve siyah kalple servis edildi.

İkilinin yakın çevresi de aşk iddialarını doğrularken, Cavadzade ile Alkan'ın dizi gündemde olduğu sırada ilişkilerini saklama gereği hissettikleri belirtildi.

Nesrin Cavadzade daha önce Alihan isimli biriyle birlikte olurken, Gökhan Alkan özel hayatını sır gibi saklıyordu...