Yasak Elma’da Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece nefesleri kesti! Yırtmaçlı elbisesiyle akılları baştan aldı

FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece tatil pozlarını paylaştı. İncecik fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Eda Ece kırmızı ve yırtmaçlı elbisesiyle akılları baştan alıp götürdü.

Yasak Elma’da Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece nefesleri kesti! Yırtmaçlı elbisesiyle akılları baştan aldı

Yasak Elma’nın sezon finali yapmasıyla birlikte soluğu tatilde alan Eda Ece Fransa’da lüks bir otelde kalıyor. Derin yırtmaçlı elbisesiyle de nefesleri kesen Eda Ece tüm dikkatleri üzerine çekti.

Eda Ece önce imaj değişimi yapmıştı. Saçlarında da değişiklik yapan Ece’nin bu hazırlıkları yeni sezona hazırlık olarak düşünüldü.

6. yani son sezonuyla izleyici karşısına gelecek olan Yasak Elma’dan bir de güzel haber çıktı. Yasak Elma’nın Disney Plus’ta filminin yayınlanacağı ortaya çıktı.

Şimdilerde Tatilde olan ve dinlenen Güzel oyuncu Eda Ece sosyal medyadan paylaştığı pozlarla yürekleri hoplattı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Eda Ece, güzelliğiyle nefesleri kesti. “Tatildeyim! Yazma” notunu düşen Eda Ece, arkadaşlarına sitem ederek güzelliğini gösterdi. Yırtmaçlı ve göğüs dekolteli bir kıyafet giyen Eda Ece’nin o halleri kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı! 300 bini aşkın kalp alan Eda Ece’nin tarzı ise hayranlarından tam not aldı!

Yasak Elma’da Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece nefesleri kesti! Yırtmaçlı elbisesiyle akılları baştan aldı - Resim : 1

Yasak Elma dizisinin sezon finalinden birkaç bölüm önce diyete başladığı bilinen Eda Ece’nin incecik kaldığı da gözlerden kaçmadı!