Uyuşturucudan tutuklanmıştı! Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar'ın başına gelmeyen kalmadı!

Uyuşturucudan yargılanan Yasak Elma dizisinin Lila'sı Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tarafından tehdit edilip, bıçakla yaralandığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Uyuşturucudan tutuklanmıştı! Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar'ın başına gelmeyen kalmadı!

Geçtiğimiz günlerde aracında uyuşturucu madde bulunduğu için gözaltına alınan oyuncu Ayşegül Çınar, bu durumdan eski erkek arkadaşını sorumlu tutmuş ve o da gözaltına alınmıştı.

Yaşanan bu olayların ardından eski sevgili Furkan Çalıkoğlu'nun daha önce de Çınar'ı evinde tehdit ettiği ve bıçakla yaralamaya çalıştığı, olay yerine gelen polislere kaçarken silah doğrulttuğu ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisi ile yıldızı parlayan Ayşegül Çınar, geçtiğimiz günlerde aracında uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açıldı. oyuncu Ayşegül Çınar, uyuşturucu maddeyi eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu'nun aracına koyduğunu iddia etti. Çınar, şimdi de eski sevgilisiyle geçtiğimiz aylarda yaşadığı bir silahlı tehdit olayıyla gündeme geldi.

Mutfaktan aldığı bıçakla genç yıldızı yaraladı

Sabah'ta yer alan habere göre, Çalıkoğlu, uyuşturucu olayı yaşanmadan önce Ayşegül Çınar'ın evine gitti. Çift arasında çıkan tartışmada Çalıkoğlu genç oyuncuya ağza alınmayacak küfürler etti. Bununla da yetinmeyen Çalıkoğlu, mutfaktan aldığı bıçakla genç oyuncuyu tehdit ederek yaraladı.

Yargılanmasına devam ediliyor

Korku dolu anlar yaşayan Çınar ise hemen polisi arayarak Çalıkoğlu'nu ihbar etti. Hakkında soruşturma başlatılan Çalıkoğlu'nun savcılık tarafından yürütülen soruşturmanın sonunda Çalıkoğlu'nun 'silahla tehdit', 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' ve 'hakaret' suçundan yargılanmasına devam ediliyor.

Çalıkoğlu'nun arkadaşının ifadesi alındı

Öte yandan soruşturma kapsamında Çalıkoğlu'nun arkadaşı Ersoy G.'nin de ifadesi alındı. Ersoy, ifadesinde arkadaşının kendisini aradığını "Benim Ayşegül'ü görmem lazım, Göktürk'e gidelim" dediğini, yolda Ayşegül'ün aracını takip ettiklerini anlattı.

Koşarak evden kaçtı

Ayşegül Çınar'ın ihbarıyla olay yerine gelen polise kendini iyi hissetmediğini ve oturmak istediğini söyleyen Çalıkoğlu, sonra aniden koşarak evden kaçtı. Çınar, can güvenliğinden endişe duyarak eşyalarını toparlayarak, aracıyla evden çıktı.

İzini kaybettirdi

Oyuncu, Göktürk yolu üzerindeyken Çalıkoğlu'nun kendisini takip ettiğini fark etti. Polis, genç kadının ihbarı sonucu Çalıkoğlu'nun izini buldu. Elindeki silahla polislere direnen Çalıkoğlu, yine kaçarak izini kaybettirdi.