İbrahim Tatlıses kaza sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü! Hangi ünlü isme sitem etti? "Adam gününde gerek"

Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu minibüs kamyonla çarpışarak şarampole devrilmişti. Yaşanan talihsiz kazanın ardından taburcu olan Tatlıses, sosyal medyadan ateş püskürdü.

İbrahim Tatlıses kaza sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü! Hangi ünlü isme sitem etti? "Adam gününde gerek"

Geçtiğimiz günlerde Muğla Bodrum'da kaza geçiren Tatlıses, adeta ölümden dönmüştü.  Ekiplerin çalışmasıyla araçtan çıkarılan Tatlıses ile yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırılmıştı. Ayağı kırılan Tatlıses, o gün içinden hastaneden taburcu olarak konsere çıkmıştı. 

Ölümden dönen Tatlıses, sıkıştığı arabadan güçlükle kurtarılmıştı. İki ayağı kırılan ünlü şarkıcı hastanede şarkı söylemişti. Konserini bu şartlara rağmen iptal etmeyip sevenleriyle buluşan İmparator kazanın detaylarını da anlatmıştı.

Yaşanan kazanından ardından önemli baışmalarda yaşanmıştı. Tatlıses'in çocukları Dilan Çıtak ile, İdo Tatlıses'in bu talihsiz olay sebebiyle araları düzelip konserde babalarıyla birlikte şarkı söylemişlerdi. 

"Adam gününde gerek"

Tatlıses'in son sosyal medya paylaşımı akıllarda soru işareti bıraktı. Evinin balkonundan iki alçılı ayağını paylaşan Tatlıses, ateş püskürdü. Tatlıses paylaşımına, "Ziyaret günümüz kapanmıştır. Adam gününde gerek. Aradan bir hafta geçmiş. Ee banane, ben yaptıklarımın karşılığını kazadan çıkarak aldım. Gerisini sizler düşünün... Şükürler olsun Rabbime" sözleriyle akılları karıştırdı. Tatlıses'in kime sitem ettiği merak konusu oldu.

 İbrahim Tatlıses kaza sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü! Hangi ünlü isme sitem etti? "Adam gününde gerek" - Resim : 1