‘Yaşayan Nostradumus’ açıkladı! 2023'te Deccal geliyor! Peki, 2023 kehanetleri neler? Deccal kimdir?

Brezilyalı kahin ''Yaşayan Nostradamus' Athos Salome'un 2023 kehanetleri korkuttu. Uzun yıllardır geleceğe yönelik tahminlerde bulunan Salome, 2023 yılında Deccal'in döneceğini ve sonun başlangıcı olduğunu açıkladı. Brezilyalı kahin, kesin tarih verdi. Peki, 2023 kehanetleri neler? Deccal ne zaman gelecek? 2023'te neler yaşanacak? Deccal kimdir? İşte Salome'un kehanetleri...

‘Yaşayan Nostradumus’ açıkladı! 2023'te Deccal geliyor! Peki, 2023 kehanetleri neler? Deccal kimdir?

Brezilyalı kahin Athos Salome, günümüzde 'Yaşayan Nostradamus' olarak anılıyor. Salome, 20 yıldan fazla süredir geleceğe yönelik kehanetlerde bulunuyor. Daha önce yaptığı pek çok tahminin doğru çıktığı bilinen Brezilya kahininin 2023 yılı için söyledikleri dikkat çekti.  Peki, 2023 kehanetleri neler? Deccal ne zaman gelecek? 2023'te neler yaşanacak? İşte Salome'un kehanetleri...

Öngörüleri doğru çıkmıştı

Daha önce verdiği kehanetlerde koronavirüs salgınını, Rusya’nın Ukrayna işgalini, Elon Musk'ın Twitter'ı satın alacağını, 2022 Dünya Kupası finalini oynayacak takımlarını hatta İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölümünü öngören kahinin 2023 için söyledikleri öğrenenleri bir hayli korkuttu. 2023 yılı için yaptığı öngörüler arasında 'Deccal' detayı tüyler ürpertti. 

"Çoktan hazır ve harekete geçmiş durumda"

2023 yılına yönelik kehanetlerini DailyStar'a yaptığı açıklamada paylaşan 35 yaşındaki Brezilyalı kahin, Deccal’in aslında tek bir kişi olmadığını belirterek, “Herkesin düşündüğünün aksine Deccal Avrupa'dan gelmiyor ve Kabala çalışmalarına göre 2023 ile 2026 yılları arasında kendini tam olarak gösterecek. Kutsal kitaplar Deccal'i bir varlık olarak kabul etse de, bu onun tek bir kişide vücut bulacağı anlamına gelmez. Aslında Deccal çoktan hazır ve harekete geçmiş durumda” açıklamalarında bulundu.

Deccal kimdir? 

İslam eskatolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in (İsa) ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırmaya çalışarak kötülüğe ve sapkınlığa yöneltecek bir akımı, ideolojiyi ve onu kuran kişi veya kişileri belirtmek için kullanılan kavramdır. Hristiyan eskatolojisindeki  Mesih Karşıtı'na ve Yahudi eskatolojisindeki Armilus'a benzer.