Yasemin Allen aşkı FBI'da buldu! Güzel oyuncu, eski ajan Erdal Kaya ile karelerini paylaştı

Ünlü oyuncu Yasemin Allen, aradığı aşkı FBI'da buldu. Allen, eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile aşk yaşamaya başladığını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla ilan etti. Birlikte atış yaparken çekilen karesini paylaşan Kaya'ya, bir takipçisinin "Abi bu sefer yenge desek kızmazsın heralde" yorumuna, Şu ana kadar hiç yengeniz olmadı, ta ki bugüne kadar, şimdi diyebilirsiniz. Hadi öptüm" yanıtını verdi.

Yasemin Allen aşkı FBI'da buldu! Güzel oyuncu, eski ajan Erdal Kaya ile karelerini paylaştı

Ünlü oyuncu Yasemin Allen yeni bir aşka yelken açtı. Oyuncu, FBI çalışanı Erdal Kaya ile karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Yasemin Allen aşkı FBI'da buldu! Güzel oyuncu, eski ajan Erdal Kaya ile karelerini paylaştı - Resim : 1

Son dönemde yer aldığı projelerle adından söz ettiren Yasemin Allen yeni birlikteliğiyle gündeme geldi. Oyuncu, eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile aşk yaşamaya başladı.

Yasemin Allen aşkı FBI'da buldu! Güzel oyuncu, eski ajan Erdal Kaya ile karelerini paylaştı - Resim : 2

"ŞİMDİ YENGE DİYEBİLİRSİNİZ"

Birlikte atış yaparken çekilen karelerini paylaşan Kaya bir takipçisinin "Abi bu sefer yenge desek kızmazsın heralde" yorumuna Erdal Kaya "İlk defa onay veriyorum yenge muhabbetine. Size kalsa her yan yana göründüğüm kız yenge. Şu ana kadar hiç yengeniz olmadı, ta ki bugüne kadar, şimdi diyebilirsiniz. Hadi öptüm" yanıtını verdi.

Yasemin Allen aşkı FBI'da buldu! Güzel oyuncu, eski ajan Erdal Kaya ile karelerini paylaştı - Resim : 3

Erdal Kaya'nın ABD'de de özel sektörde danışmanlık yaptığı ve silah atış eğitmenliği verdiği biliniyor.