Ünlü oyuncudan şok ifşa

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter'da bir takipçisinin uzun zamandır kendisine tecavüz e-mailleri atan bir şahsı ifşa etti.

Ünlü oyuncudan şok ifşa

Sosyal medyada atılan mesajlar kimi zaman önemsenmese de kötü sonuçlar doğurabiliyor. Kendilerini 'bulunamaz' zannettikleri için karanlık dünyalarındaki sözleri satırlara döken sapıklar insanları taciz etmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen da yaşadığı tacizi sonunda ifşa etmeye karar verdi. Kendisini uzun zamandır sosyal medyadan gönderdiği mesajlarla taciz eden şahsın profilini açıklayan oyuncu, tanıyanları dikkatli olması konusunda uyardı.

Yasemin Kay Allen, Twitter'dan paylaştığı ifşada, "Şu adam fatih.....@gmail.com bana uzuuun zamandır tecavüz etmek istediğiyle alakalı emailler atıyor, mail yoluyla taciz ediyor. Tip aşağıda. Tanıyan varsa haberiniz olsun, sapıktır." diye yazdı.

Allen kendisine diğer kullanıcılardan verilen bilgilerin ardından da, "“Engöllö götsön” yazacaksanız yazmayın. Engelledim zaten. Her gün atıyor neredeyse, bu adamın gerçekten tanıdığı kadınlara ne yapabileceği konusunda endişeliyim ve uyarmak istedim." diye yazdı.