Yasemin Kay Allen'dan ağız kokusu yaşayan oyunculara; ''Öpüşme sahnesi olan sakızla gelmeli''

Güzel oyuncu Yasemin Kay Allen, önceki gün objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtlayan Allen, film ve dizilerdeki öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında da konuşan Yasemin Kay Allen; "Arkadaşlar, eğer böyle bir durum olacaksa en azından sakızla gelinmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yasemin Kay Allen'dan ağız kokusu yaşayan oyunculara; ''Öpüşme sahnesi olan sakızla gelmeli''

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen Etiler'de görüntülendi. Samimi açıklamalarda bulunan Allen,  Öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu ile ilgili "Eğer böyle bir durum olacaksa, en azından sakızla gelinmesi gerekiyor" dedi.

Yasemin Kay Allen'dan ağız kokusu yaşayan oyunculara; ''Öpüşme sahnesi olan sakızla gelmeli'' - Resim : 1

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Yasemin Kay Allen, Etiler'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Allen, son dönemde erkeklerin estetik yaptırmasını değerlendirdi; "Bana yorum yapmak düşmez aslında. Bir kaç jenerasyon öncesine göre genç kalmak için elimizde fırsatlar var. Bunun doğru elden olması gerekir ve doğru yaşta yaptırmak önemlidir bence."

Yasemin Kay Allen'dan ağız kokusu yaşayan oyunculara; ''Öpüşme sahnesi olan sakızla gelmeli'' - Resim : 2

"HERKESİN ANLIK KAPRİSİ OLABİLİR"

Sık sık yurt dışına çıkan ve oradaki projelerde de yer alan Yasemin Kay Allen, muhabirlerin; "Sizce yurt dışındaki oyuncular mı yoksa buradakiler mi daha kaprisli?" sorusuna; "Bence her oyuncu kaprisli. Projeye göre değişiyor bence... Herkesin anlık kaprisi olabilir. Çalıştığınız bir projede çok mutlu olabilirsiniz, mutsuz da olabilirsiniz" yanıtını verdi.

"ÖPÜŞME SAHNESİ OLAN SAKIZLA GELMELİ"

Öte yandan öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında da konuşan Yasemin Kay Allen; "Arkadaşlar, eğer böyle bir durum olacaksa en azından sakızla gelinmesi gerekiyor" dedi.