Yasemin Sakallıoğlu ve İbrahim Büyükak'tan tv100'e özel açıklamalar! "Yasemin Sakallıoğlu’yla takışmayın eli çok ağır!"

tv100'ün ilgiyle takip edilen Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum yılbaşı özel programının konukları, “Mutluyuz” filmi ile bir araya gelen mizahın yıldız isimleri Yasemin Sakallıoğlu ve İbrahim Büyükak oldu. Yıldız isimler, Işık'ın sorularını yanıtladı.

tv100 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Az Önce Konuştum 'yılbaşı özel' programına konuk olan Yasemin Sakallıoğlu ve İbrahim Büyükak, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Yasemin Sakallıoğlu ve İbrahim Büyükak, filme ve özel hayatlarına dair tv100'e önemli açıklamalarda bulundu.

"BEN SENARYO OLMADAN İMZAMI ATTIM SÖZLEŞMEYE O KADAR GÜVENİYORUM İBRAHİM’E"

Yasemin Sakallıoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"-Mutluyuz’a dahil olma hikayesi nasıl başladı?

Ben bir akşam araba kullandım, o akşam İbrahim de arabanın arkasında oturuyordu ve aramızda çok güzel bir sohbet oldu. Bizim arkadaşlığımız o akşam başladı. Daha sonra İbrahim bir kadın filmi yazmak istediğini söyledi aslında 3 kadının hikayesini yazıyordu. Ben orada oynayacaktım fakat ben İbrahim’e dedim ki neden sen oynamıyorsun? Senin bir filmin olacaksa ben seni görmek isterim. ‘O zaman benim bir karı-koca hikayem var oynar mısın?’ dedi, oynarım dedim. Ben senaryo olmadan imzamı attım sözleşmeye o kadar güveniyorum İbrahim’e.

-Kankadan sevgili olur mu?

Bence en iyi kankadan sevgili olur. Çünkü her iletişimin temelinde önce sohbet edebilmek var, karşılıklı konuşabilmek, birlikte gülebilmek. Bunu yapabiliyorsanız evlilikler yürüyor zaten.

-Sen kendi mizah tarzını nasıl yorumluyorsun yani insanların senin mizahında buldukları o nevi şahsına münhasır olan şey ne?

Popüler olanın peşine düşmemekte buluyorum. Çünkü o anda bir popüler var herkes bir vidoyu çekmeye başlıyor. O toplara girmemeye çok özen gösteriyorum. Çünkü o kalabalığın içinde kaybolursun.

"BU KADAR VURMALI ÇARPMALI BİR ŞEY YAPARSAN SENİ MORARTIRIM"

-(İbrahim Büyükak'a cevaben) Ama ben ona diyorum, ben Karadenizliyim. Bu kadar vurmalı çarpmalı bir şey yaparsan seni morartırım."

İbrahim Büyükak açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"-Sizin ilk tanışmanız nerede ne zaman oldu?

Biz daha evvelden pandemi döneminde benim filmim 3. haftada sinemadan kalkmak zorunda kaldı Yasemin’in filmi de 1. haftasında kalkmak zorunda kaldı. O arada Yasemin bana ‘Aynı kaderi paylaşıyoruz’ diye mesaj attı hatta Instagram canlı yayını yaptık Öyle bir tanışıklığımız oldu. Sonra ben dijitalde İlginç Bazı Olaylar filmimde konuk oyunculuk teklif ettim.

-Mutluyuz’un hikayesi daha önce senin yaptığın filmlerden çok farklı. Bir anda kendi dilinden çıkıp kadın-erkek komedisine girmek çok riskli gelmedi mi sana?

Riskten ziyade benim çok deneyimlemek istediğim bir dünyaydı. Çok istiyordum kadın-erkek dengesinin hikâyede ağırlıkta olduğu bir şey yapmak, kendime bir başlangıç noktası arıyordum zaten. Bu hikâye biraz ona sebebiyet verdi.

"İLK DEFA BİR FİLMLE İLGİLİ BU KADAR NET YORUM YAPTI"

-Eşleriniz seyrettiğinde ne dediler?

Benim eşim çok sert eleştiren birisi normalde. İzledi ve bayıldım dedi. İlk defa bir filmle ilgili bu kadar net yorum yaptı.

"DİLAN POLAT OLAYI"

-2023’te seni en çok şaşırtan olay?

Dilan Polat olayı. Şaşırdım arkasından çok dallanıp budaklandığı için.

"YASEMİN’İN ELİ ÇOK AĞIR, BU KADINDAN ELLİ TANE TOKAT YEDİM"

-Yasemin’in eli çok ağır. Arkadaşlar Yasemin Sakallıoğlu’yla takışmayın, bir yerde karşınıza çıkar elinizi kolunuzu fazla oynatırsınız, ben bu kadından elli tane tokat yedim. 7. tokatta gidip arkadaki dişimi çektirebilirsiniz. Öyle bir uyuşma."