Yaşlı kadını darp etti, kendini metrobüs yoluna attı! Yabancı uyruklu kadın metrobüs seferlerinin aksamasına neden oldu

Metrobüste tartıştığı yaşlı kadını darbeden yabancı uyruklu kadın, metrobüs yoluna atladı. Peşinden giden güvenliklere zor anlar yaşatan kadın, ardından güvenliklere de şiddet uyguladı. Metrobüs ulaşımının duraksamasına neden olan kadın zor sakinleştirilirken, o anlar anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.

Saat 16:00 sularında Söğütlüçeşme istikametine ilerleyen metrobüste yaşanan olayda, 25 yaşlarındaki yabancı uyruklu kadın, metrobüste yanına oturmak isteyen yaşlı kadınla tartıştı. Yaşlı, hamile ve engelliler için ayrılan koltuğu yaşlı kadınla paylaşmak istemeyen kadın, yaşlı kadına saldırdı.

KOLTUĞU PAYLAŞMAK İSTEMEDİ

O anlarda duruma müdahale etmeye çalışan diğer yolculara da şiddet uygulayan kadın, duran metrobüsten aşağı inerek metrobüs yolunda ilerlemeye başladı. Başta kendi canı olmak üzere birçok insanı tehlikeye atan kadın, ne vatandaş dinledi, ne güvelik.

METROBÜS SEFERLERİ DURAKSADI

Metrobüs yolunun ortasından, durağa gelmemekte ısrar eden kadın, metrobüs ulaşımını duraksattı. Kadının yoldan çekilmesini bekleyen metrobüsteki onlarca insan dakikalarını bu tartışmayı izlemekle harcadı.

GÜVENLİKLERİ DARP ETTİ

Yüzünden yaralanan yaşlı kadın güvenlik kulübesinde polis ekiplerinin gelmesini beklerken, ismi öğrenilemeyen yabancı uyruklu kadın sakinleşmek bilmedi. Kendisini metrobüs yolundan uzaklaştırmak isteyen güvenlik görevlileri ve İETT çalışanlarına da şiddet uyguladı. O anlar anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.