Yatak odasından gelen sesi duyunca karısının aldattığını sandı! Kapıyı açıp karşılaştığı şeyi görünce ise büyük şaşkınlık yaşadı

Çin'de yaşanan bir olay izleyenleri gülümsetti. İş gezisinden erken dönen bir adam, yatak odasından gelen horlama sesi üzerine hızla kapıya koştu. Karısının kendisini aldattığını düşünen adam, eşinin hazırladığı şakayı görünce büyük şok yaşadı.

Yatak odasından gelen sesi duyunca karısının aldattığını sandı! Kapıyı açıp karşılaştığı şeyi görünce ise büyük şaşkınlık yaşadı

Çin'in Guangdong eyaletinde bir kadın, eşine izleyenleri gülümseten bir şaka hazırladı. İş gezisinden dönen adam, yatak odasından gelen horlama sesini duyunca karısının kendisini aldattığını sandı. Hemen odaya koşan adam ise karısının yaptığı şaka üzerine adeta donakaldı.

Guangdong eyaletinde iş gezisinden erken dönen bir adam o anları kameraya çekerek eşinin sürpriz anındaki tepkisini kaydetmek istedi. Saat 21.00 olmasına rağmen zili çalan adam evinin kapısının açılmadığını fark etti. Eşinin evde olduğundan emin olan adam anahtarla içeriye girdi. O anlarda kayda devam eden koca yatak odasından gelen bir erkek horlama sesi duydu. Karısının yokluğunda bir sevgili edindiğini düşünen adam ihanetle yüzleşmek için koşarak yatak odasına gitti.

GÖRDÜĞÜ MANZARAYA İNANAMADI

İsmi açıklanmayan adam karısını yatak odasında yalnız buldu ve horlama sesleri onun telefonundan geliyordu. Horlama sesinin kendisinin uyurken çekilen bir videosundan geldiğini fark eden adam, karısının rahatlamak ve yalnız uyuma korkusunu azaltmak için bu yöntemi seçtiğini öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medya kullanıcıları ikilinin bu eğlenceli anlarına gülmekten kendilerini alamadı.