Yatak odasından gelen sesleri duyunca oraya gitti. Yatağının üzerinde zıplayan canlıyı görünce çığlık atmaya başladı

Yatak odasından gelen sesleri duyan kadın, cep telefonu kamerasının kayıt tuşuna basıp odaya doğru gitti. Yatağının üzerinde zıplayan canlıyı görünce çığlık atmaya başlayan kadın, gördüğü kuşun çıkıp gitmesi için büyük çaba harcadı. O anları sosyal medya hesabında paylaşan kadının paylaşımı milyonlarca kez görüntülendi.

Sidney'li bir anne, başına geleni sosyal medya hesabından paylaştı. Yatak odasından gelen ilginç sesleri duyan kadın, cep telefonun kamerasının kayıt tuşuna basarak yatak odasına doğru ilerledi. Yatağının üstünde saksağan kuşunun zıpladığını gören kadın, bir anda çığlık atmaya başladı. Kuşu, korkutarak camdan çıkmasını sağlamaya çalışan kadının çabası defalarca izlendi. 

ODANIN İÇİNDE UÇMAYA BAŞLADI

Sidney'in Kuzey Sahilleri'nden iki çocuk annesi Indy Clinton, bu hafta klibi  1,4 milyon TikTok takipçisiyle paylaştı. “Çık oradan! HAYIR!" klibin başında yatağındaki saksağanı filme alırken diyor. Kuş daha sonra odanın içinde uçtu ve Indy sanki ona geliyormuş gibi çığlık atmaya başladı. Daha sonra daha sert bir yaklaşım deneyerek sakin bir şekilde "Kuş, dışarı çık" dedi. Ancak kuş daha çok hırçınlaştı ve odanın içinde uçmaya devam etti. Sonunda, saksağan odasından çıkar ve uçup gitti.

Yatak odasından gelen sesleri duyunca oraya gitti. Yatağının üzerinde zıplayan canlıyı görünce çığlık atmaya başladı - Resim : 1

MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

Indy, şu anda 2,9 milyon izlenen klibe "Bu kuş şaka mı yapıyor?" dedi. Avustralya'da yaşamadıkları belli olan bazı kişiler ona "Sakin ol, o sadece bir kuş" dedi. Ancak insanlar hemen Indy'yi savundular ve şöyle dediler: " Sadece  bir kuş mu? Bu kahrolası bir saksağan, belli ki daha önce bunlardan birine kapılmamışsın.” diye yorum yaptı.