Yavru kedinin kalçasını kırıp çöp konteynerine attı! Görüntüler insanlık ölmüş dedirtti!

Başakşehir'de Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir petrol şirketinin depo çalışanı olan Süleyman A., dükkanın alarmının çalması sebebi ile 3 aylık yavru kediyi elindeki paspas sopasıyla yaklaşık 50 metre sürükleyip, çöp konteynerine attı. Olaya son anlarda tanık olan vatandaşlar tarafından veterinere götürülen zavallı kedinin vücudunda kırık ve çatlaklara rastlandı.

Dün öğle saatlerinde, Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi'ndeki petrol ve doğalgaz firmasının distribütörü olarak faaliyet gösteren bir şirketin depo bölümünde meydana gelen olayda, depo çalışanı Süleyman A., iddiaya göre 3 aylık erkek yavru kediyi depodaki alarm sistemini aktif hale getirdiği için paspasla itip, havaya savurarak yaklaşık 50 metre sürükledikten sonra çöp konteynerine attı.

Yavru kedinin kalçasını kırıp çöp konteynerine attı! Görüntüler insanlık ölmüş dedirtti! - Resim : 1

Canilik dolu o anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yakınlardaki bir iş yerinde çalışan ve yaşananlara şahit olan Ebru Işık, tepki gösterdikleri Süleyman A'nın, kendisini savunduğunu söyledi. Ebru Işık'ın veterinere götürdüğü kedinin kalçasında kırık ve çatlak, derisinde ise darbeye bağlı lezyonlar görüldü. Masum hayvanın durumunun iyi olduğu, kalça kırığının zamanla iyileşeceği; 10 gün sonra ise uygun bir kişi bulunulduğunda sahiplendirileceği öğrenildi. Öte yandan şirket, Süleyman A'nın işine son verildiğini duyurdu.

 "KEDİ HAREKETSİZ, BAYGIN HALDEYDİ"

Ebru Işık yaşanan anları, "Ben telefon görüşmesi yaptığım sırada şahsın elindeki çek pas aletiyle kediyi tartakladığını fark ettim. Başta kedinin ölü olduğunu sanmıştım ama canlı olduğunu kedi kaçmaya çalışırken fark ettim. Zaten sonrasında kanım dondu ve sesli şekilde bu kişiyi uyarmaya başladım 'Lütfen yapmayın' ve 'Ne yapıyorsunuz?' dedim. Ancak beyefendi kesinlikle dinlemedi ve çek pas aletiyle kediyi çöp konteynerine doğru fırlattı. Kedi zaten orada hareketsiz kalmıştı. Sonra kedinin yanına aşağı indiğimizde hareketsiz, baygın haldeydi. Bizi gördüğünde kaçmaya çalıştı, düştü konteynerden. Orada bir yerinin zarar gördüğünü anladık. Kediyi sakinleştirmeye, yaş mama vermeye çalıştık." ifadeleriyle anlattı.

 

Yavru kedinin kalçasını kırıp çöp konteynerine attı! Görüntüler insanlık ölmüş dedirtti! - Resim : 2

 "KALÇASINDA KIRIK VE GÖBEK KISMINDA YARIK VAR"

Kediyi veterinere götüren genç kadın, "Müşahede altına alındı, raporları hazırlandı. Kalça kısmında bir kırığı var, göbek kısmında da bir yarık söz konusu. Dikişleri atıldı, bir 10 günlük tedavi süreci olacak bu süreçte ben evime aldım, 10 gün sonra sahiplendirmeyi düşünüyorum." dedi.

Yavru kedinin kalçasını kırıp çöp konteynerine attı! Görüntüler insanlık ölmüş dedirtti! - Resim : 3

 KAN DONDURAN SAVUNMA

Cani adamın kendini savunması ise adete kan dondurdu. Ebru Işık o anları ise, "Aşağı indiğimde ilk işim kendisinin yanına gitmek oldu. Bu kadar bağırmama çağırmama neden tepki vermediğini sordum. Bana, 'Dükkanın alarmı çalıyor, bu yüzden rahatsız oldum, ne yapacaktım, tabi ki çöpe atacaktım' dedi. Tabi bizim bu duruma kanımız dondu, o esnada kediyle ilgilendik, kendisiyle muhatap olmadık." ifadeleriyle anlattı.