Yavru kediyi kurtarma mücadelesi yürekleri ısıttı

Osmaniye'de, Kahramanmaraş depreminden etkilenen ağır hasarlı binaların kontrollü yıkımında görevli ekipler, yıkım sırasında duydukları bir kedi sesiyle tüm çalışmaları durdurdu. Kediyi kurtarmak için seferber olan ekiplerin görüntüleri yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Asrın felaketi olan adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından çok sayıda şehirde, ağır hasarlı binalar kontrollü şekilde yıkılıyor.

Bugün, Osmaniye'de yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, Adnan Menderes Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki 13 bloktan oluşan Sefa Evler Sitesi'nde yıkılacak olan bloklarlan birinin zemin katından kedi sesi geldi. Sesi duyan ekipler çalışmaları durdurup kediyi kurtarmaya koyuldu.

Yavru kediyi kurtarma mücadelesi yürekleri ısıttı - Resim : 1

Osmaniye Belediyesi'nden yardım istedyen ekiplerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi. Ekipler tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan yavru kedi, Ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarılan yavru kedi, veteriner kontrolünün ardından Osmaniye Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

Yavru kediyi kurtarma mücadelesi yürekleri ısıttı - Resim : 2

Kedinin kurtarılmasının ardından duraklatılan çalışmalara devam edildi.