Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den ayrılacak mı? Ağıralioğlu’ndan manidar açıklama: Sağ ayağımda apse var, sola yüklenmekten mutsuzum

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun kulislerde partisine kırgın olduğu konuşulurken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova "Kendisini aradım, öğrendim ki sağ ayağında bir burkulma olmuş. 'Ne yapacaksınız?' diye sorduğumda esprili yanıt aldım. 'Sağ ayağıma basamıyorum ama sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. Bu durumdan rahatsızım. En kısa zamanda sağımı tedavi edip güçlü şekilde ayağa kalkacağım' dedi" ifadelerini kullandı.

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den ayrılacak mı? Ağıralioğlu’ndan manidar açıklama: Sağ ayağımda apse var, sola yüklenmekten mutsuzum

Millet İttifakı’nda ortak aday krizinin çözülmesiyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’na geri dönmesi sonrası İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel İdare Kurulu üyesi Yavuz Ağıralioğlu’nun kırgın olduğu kulislerde iddia edilmişti.

"SOL AYAĞIMA YASLANARAK YÜRÜYORUM, BU DURUMDAN RAHATSIZIM"

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Ağıralioğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ve Ağıralioğlu'nun sağ ayağında burkulma olduğu için "Sağ ayağıma basamıyorum ama sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. Bu durumdan rahatsızım. En kısa zamanda sağımı tedavi edip güçlü şekilde ayağa kalkacağım" ifadelerini kullandığını aktardı.