Yaz Antalya'ya erken geldi! Hava sıcaklığı 20 dereceyi görür görmez vatandaşlar kendilerini denize attı

Akdeniz Bölgesi'nin incisi, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan Antalya'ya yaz erken geldi. Mart ayı ile beraber yükselen hava sıcaklıkları Antalyalıları Konyaaltı Sahili'ne gönderdi. 20 dereceye kadar ulaşan sıcak havayı ve güneşi gören vatandaşlar şimdiden sahilleri doldurdu

Yaz Antalya'ya erken geldi! Hava sıcaklığı 20 dereceyi görür görmez vatandaşlar kendilerini denize attı

Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Antalya'ya bu yıl yaz çok erken geldi. Mart ayı ile beraber iyice yükselen hava sıcaklıkları ile vatandaşlar sahillere doldu. 

HAVA SICAKLIĞI 20 DERECEYE KADAR ULAŞTI

Türkiye’nin doğu illeri soğuk ve karlı hava ile mücadele ederken, turizm kenti Antalya’da sıcaklık 20 dereceleri bularak adeta bahar havası yaşandı. Hafta sonuyla birlikte yerli yabancı birçok kişi sahil ve parklarda yoğunluk oluşturdu. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili de ziyaretçi akınına uğradı.

Deniz suyu sıcaklığının 19 dereceye ulaşmasıyla birlikte birçok kişi Akdeniz’in mavi sularında kulaç attı.

 

Yaz Antalya'ya erken geldi! Hava sıcaklığı 20 dereceyi görür görmez vatandaşlar kendilerini denize attı - Resim : 1

SAHİLLER DOLUP TAŞTI

Sahildeki yoğunluk bugün düzenlenen ve binlerce kişinin katılım gösterdiği 19'uncu kez koşulan ve Türkiye'nin en büyük 'lifestyle maratonu' ile daha da arttı. Koşunun ardından çok sayıda kişi soluğu Akdeniz’in mavi sularında ve sıcak kumsalında aldı. Sahildeki yoğunluk ve sporcuların kürek etkinliği dron ile de görüntülendi.

Maratona katılmak için İstanbul’dan Antalya’ya gelen ve ardından denize koşarak yüzen Emre Köroğlu, “Hava biraz esse de deniz suyu sıcaklığı iyi. Maratondan buraya geldik. Hava çok güzel, denize girdik. Denize girince kendimize geldik. İstanbul’un ardından Antalya güzel geldi” dedi.

 

Yaz Antalya'ya erken geldi! Hava sıcaklığı 20 dereceyi görür görmez vatandaşlar kendilerini denize attı - Resim : 2