Yaz aylarına girerken ürkütücü haber... Denize girmek için kıyıya kadar gelenler onu görünce denize girmekten vazgeçti

Yaz aylarına girerken mavi suların kabusu olan deniz anaları ortaya çıkmaya başladı. Kuzey Galler kıyılarında yer alan bir sahilde ortaya çıkan büyük denizanası, suya girmek isteyen çevre sakinlerini korkuttu. Sahile sürüklenen canlının fotoğrafı sosyal medyada da paylaşıldı. Gören çevre halkı paniğe sürüklendi.

Yaz aylarına girerken ürkütücü haber... Denize girmek için kıyıya kadar gelenler onu görünce denize girmekten vazgeçti

Büyük Britanya'da Birleşik Krallık'a bağlı ülkelerden olan Galler kıyısına vuran canlı bölgede kaosa neden oldu. Suya girmek isteyenler sahile gittiklerinde kıyıya vurmuş devasa bir denizanasıyla karşılaştı. Canlının fotoğrafını çekip sosyal medyadan paylaşan sakinler denize girmekten vazgeçti.

 Yaz aylarına girerken ürkütücü haber... Denize girmek için kıyıya kadar gelenler onu görünce denize girmekten vazgeçti - Resim : 1

HERKES DENİZDEN KAÇTI  

Sosyal medyaya yüklenen fotoğraf, yerel halkta bir tiksinti ve korku seline yol açtı. Denizanası normal şartlarda Galler kıyıları için korkutucu olmadığı ama bu canlının devasa derecede büyük olması panik havası yarattı. Bay Bowers, devasa canavarın kabaca 60 cm bir göbeğe sahip olduğunu hesapladı.