Yaz aylarının kurtarıcısı! Ter kokusuna kökten çözüm! Sivilce, akne, sedef, mantar, egzama, selülit...

Yaz aylarında yaşanan sıcaklıkların etkisiyle ister istemez terleme meydana geliyor. Birçok deodorantı kullanıp yine de bu kokuya çözüm bulamadıysanız, bu kurtarıcıyı daha önce hiç denemediniz demektir. Yılardan beri bilinen ve kullanılan bu çözüm, şimdi tekrar araştırılmaya başlandı. İşte, ter kokusundan sivilce problemlerine, sedef hastalığından mantara, egzamadan selülite kadar birçok derde çözüm bulundu...

Yaz aylarının kurtarıcısı! Ter kokusuna kökten çözüm! Sivilce, akne, sedef, mantar, egzama, selülit...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak havanın etkisiyle daha fazla terleme şikayetinde bulunuyoruz. Koltuk altında, ellerde, ayaklarda veya vücudunuzun başka bölgelerinde tahammül edilemez ter kokusundan, kullanılan tüm deodorantlara ve kişisel bakım ürünlerine rağmen kurtulamıyorsanız çözüm artık çok kolay. Kolay ve doğal yöntemlerle bu sıkıntılardan kurtulabilirsiniz.

Yaz aylarının kurtarıcısı! Ter kokusuna kökten çözüm! Sivilce, akne, sedef, mantar, egzama, selülit... - Resim : 1Aşırı terlemek sosyal yaşamıda oldukça derinden olumsuz etkiliyor. Gün içinde kıyafetlerinizin sırılsıklam olması ve bunun yanı sıra kötü ter kokmanız sizin özgüveninizi zedeleyebilir.

Yaz aylarının kurtarıcısı! Ter kokusuna kökten çözüm! Sivilce, akne, sedef, mantar, egzama, selülit... - Resim : 2Gül bahçesi gibi kokacaksınız!

Başta ter kokusu olmak üzere birçok rahatsızlık duyduğunuz problemlere çözüm bulundu. Yıllardan beri bilinen ve bu yöntem aslında tuzun ta kendisi. Fakat sizin kullanacağınız saf tuz değil. Tuz sabununu daha önce duymuş muydunuz? 

Sert ve pürüzlü yapısıyla cildi çizebilen bu sabunu dikkatli kullanmakta yarar var. Bu sabunun en önemli işlevi tabiki de ter. Türk inançlarında eski dönemlerden beri devam eden bir gelenek var. Çevredekiler yeni doğmuş bebeği tuzlar. Bunun sebebi tuzun kötü koku oluşumunu önlemesidir. 

Sivilce sıkma yarışı için artık fazla pürüzsüzsünüz!

Ergenlik dönemi ve sonrasında ciltte yaşanan birçok problemler olabilir. Bunlardan en baş ağrıtanıysa sivilceler. Ne kadar bakım yaparsanız yapın yine de cildinizdeki aknelerden kurtulamıyorsanız, bir de bu tuz sabununu denemenizi öneririz. Tuz sabunu ciltteki fazla yağı alır ve sivilceleri kurutur.

Portakal görüntüsü artık yok olacak!

Özellikle birçok kadının korkulu rüyası olan selülitten kurtulmak düşündüğünüzden çok daha kolay. Duş sırasında bir beze sardığınız tuz sabununu selülitli bölgede gezdirerek masaj yapabilirsiniz. Yoğun tuz, suyu emeceği için selülitli bölgede zamanla bir azalma göreceksiniz.

Sedef, mantar, egzama kepeklenme lügatınızda yer almayacak!

Bütün bunların yanı sıra sedef, mantar, egzema ve kepeklenmeye karşı girdiğiniz bu savaşta sizin bir numaralı yardımcınız olacaktır.