Yaz spor okulları kayıtları başladı! Yaz spor okulları ne zaman başlıyor? Yaz okulları ne kadar sürecek?

Okulların kapanması ile birlikte Fatih Belediyesi, 6 farklı branşta yaz spor okulları düzenleyecek. Yaz spor okulları kayıtları başladı. Peki, Yaz spor okulları ne zaman başlıyor? Çeşitli branşlarda eğitimlerin verileceği yaz okulları ne kadar sürecek?

Yaz spor okulları kayıtları başladı! Yaz spor okulları ne zaman başlıyor? Yaz okulları ne kadar sürecek?

Okullar 2022 eğitim öğretim yılı 17 Haziran'da sona erecek. Öğrenciler tatile girecek fakat eğitim bitmeyecek. Okulların kapanması ile Fatih Belediyesi yaz döneminde 6 farkl branşta yaz spor okulları düzenleyecek. Yaz spor okullarına gitmek isteyen öğrenciler için kayıt dönemi başladı. Birçok branşta eğitim görecek olan öğrencilere bone ve şapka ise ücretsiz verilecek. Peki, Yaz spor okulları ne zaman başlıyor? Yaz okulları ne kadar sürecek?

Yaz spor okulları kayıtları başladı! Yaz spor okulları ne zaman başlıyor? Yaz okulları ne kadar sürecek? - Resim : 1

YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

Öğrenciler yaz tatili için heyecanla beklerken, diğer yandan da yaz okulu heyecanı içerisindeler. Fatih Belediyesi yaz döneminde öğrencilere farklı birçok branşta yaz okulları düzenleyeceklerini duyurdu. Öğrenciler, yaz spor okulunda hem öğrenecek hem eğlenecek. Peki, yaz spor okulları ne zaman başlıyor? 2022 eğitim öğretim yılı 17 Haziran'da sona eriyor. Yaz tatiline girdikten birkaç gün sonra ise yaz spor okulları başlayacak.

Yaz spor okulları kayıtları başladı! Yaz spor okulları ne zaman başlıyor? Yaz okulları ne kadar sürecek? - Resim : 2

YAZ SPOR OKULLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Fatih Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre yaz okullarına gitmek isteyen öğrenciler için kayıtlar başladı. Yaz spor okulları eğitimi ise 25 Haziran 2022 tarihinde başlayacak ve toplam 2 buçuk ay sürecek. Yani Eylül'ün ilk haftalarında sona ermesi bekleniyor. Yaz okullarına 7-14 yaş arası çocuklar katılabilecek. BU öğrencilerin yaz spor okullarına kayıt yaptırabilmeleri için spor yapmalarına engel bir durumunun olmaması ve veli muvafakatnamesi gerekiyor.

Yaz spor okulları kayıtları başladı! Yaz spor okulları ne zaman başlıyor? Yaz okulları ne kadar sürecek? - Resim : 3

YAZ SPOR OKULLARI BRANŞLARI

Öğrenciler 2 buçuk aylık bir eğitim döneminde 6 farklı dalda eğitim görebilecekler. Bunlar; basketbol, yüzme, voleybol, badminton, değerler ve okçuluk. Dersler iki ayrı grup şeklidne işlenecek. İlk grup; Pazartesi , Çarşamba ve Cuma günleri eğitim görecekken, ikinci grup; Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri eğitim görecek. Şu ana kadar en çok katılım yüzme, voleybol, futbol ve basketbolda gerçekleşti. 

Yaz spor okulları kayıtları başladı! Yaz spor okulları ne zaman başlıyor? Yaz okulları ne kadar sürecek? - Resim : 4

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, bu yıl açılan yaz spor okullarında 8 bini aşkın öğrenicinin eğitim alacabileceğini söyledi ve “Spor sağlıklı ömür sürmek için geçici bir hobi değil, yaşam biçimi olmalıdır” dedi.