Yazın ilk aşk bombası! 41 yaşındaki Nur Fettahoğlu gönlünü ünlü yönetmene kaptırdı

Sekiz yıldır Levent Veziroğlu ile evli olan ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Mart ayında evliliğini bitirmişti. Ünlü oyuncu yeni bir aşka yelken açtı. Fettahoğlu gönlünü Altın Portakal ödülü sahibi yönetmen Emre Kavuk’a kaptırdı.

Yazın ilk aşk bombası! 41 yaşındaki Nur Fettahoğlu gönlünü ünlü yönetmene kaptırdı

Mart ayında 8 yıllık eşi Levent Veziroğlu'ndan ikinci kez boşanan ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, çok ara vermeden yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun yeni sevgilisi ise Altın Portakallı yönetmen Emre Kavuk… 41 yaşındaki Nur Fettahoğlu ile kendisinden üç yaş küçük sevgilisi Emre Kavuk aşkının temelleri, Gökçeada'daki film setinde atılmış.

 Yazın ilk aşk bombası! 41 yaşındaki Nur Fettahoğlu gönlünü ünlü yönetmene kaptırdı - Resim : 1

Emre Kavuk; Hande Doğandemir ile Yağız Can Konyalı'nın başrollerini paylaştığı ve çekimlerine 14 Haziran'da Gökçeada'da başlanan 'Daha İyi Bir Yarın' filminin yönetmeni.

 Yazın ilk aşk bombası! 41 yaşındaki Nur Fettahoğlu gönlünü ünlü yönetmene kaptırdı - Resim : 2

Günaydın’dan Bülent Cankurt’un haberine göre; Nur Fettahoğlu da, bu filmin konuk oyuncularından biri. Çifte yakın kaynaklardan öğrendiğime göre, okuma provalarında yakınlaşmışlar. Çok geçmeden de bu yakınlaşma aşka dönüşmüş.

Yazın ilk aşk bombası! 41 yaşındaki Nur Fettahoğlu gönlünü ünlü yönetmene kaptırdı - Resim : 3

Nur Fettahoğlu, geçen ay eski eşi Levent Veziroğlu ve kızları Elisa Güzin ile birlikte Bodrum'da tatil yapmış ancak "Kendisi çocuğumun babası, çok iyi iki arkadaşız, başka bir durum olamaz" açıklamasında bulunmuştu. 

Yazın ilk aşk bombası! 41 yaşındaki Nur Fettahoğlu gönlünü ünlü yönetmene kaptırdı - Resim : 4