Yeliz Yeşilmen'den tartışılacak sözler: "Erkeğin kısası çekilmiyor"

Eski model Yeliz Yeşilmen, Armağan Çağlayan'ın programına katıldı. Yeşilmen programda çok konuşulacak sözler söyledi. Erkeklerin kısa boyuyla ilgili sözleri deprem etkisi yaratacak cinsten.

Yeliz Yeşilmen'den tartışılacak sözler: "Erkeğin kısası çekilmiyor"

Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan'ın YouTube programı "Normalleştiremediklerimizden misiniz" serisinin bu haftaki konuğu Yeliz Yeşilmen oldu. Eski model sorulara içtenlikle cevap verdi. Uzun boylu erkek takıntısı olduğunu belirten Yeşilmen, "erkeğin kısası da hiç çekilmiyor" dedi.

Yeliz Yeşilmen: "Sarışınlık bir efsanedir"

Eski model Yeliz Yeşilmen çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. "Sarışın kadın takıntısı normal midir?" sorusuna şöyle yanıt verdi:  "Sarışın kadının daha seksi gelmesi, daha güzel gelmesi normaldir. Sarışın kadını hem çok isterler hem çok kıskanırlar bir de bela olurlar. Bence Türk erkeği çok fazla ne istediğini bilmiyor ama sarışın kadın takıntısı var. Sarışınlık bir efsanedir."

Yeliz Yeşilmen'den tartışılacak sözler: "Erkeğin kısası çekilmiyor" - Resim : 1

 "Erkeğin kısası hiç çekilmiyor"

Kısa boylu erkekle yapamayacağını söyleyen Yeliz Yeşilmen "erkeğin kısası da hiç çekilmiyor" dedi.  Erkeklerin bilhassa pedikür yaptırması gerektiğinin altını çizen Yeşilmen, botoksun ise erkeklerde güzel durmadığını söyledi. Şarkıcı Emrah ve İzzet Yıldızhan'ın da botoksu abarttığını söyleyerek tartışmanın fitilini ateşledi.