Yemeğini bir güzel yedi bitirdi…Sonuna gelince gördüğü manzara karşısında resmen şoke oldu

Japonya’da bir restorandan paket servis yemek alan adam evine gidip güzelce yemeğini yedi. Yemeğinin sonuna gelen adam kutunun dibinde canlı bir kurbağa gördü. Şok içerisinde kalan müşteri sosyal medyada paylaşarak herkesi uyardı.

Japonya’da yaşayan Kaito adlı Twitter kullanıcısı ünlü noodle zincirinden udon satın aldığını söyledi.  Eve geldiğinde yemeğini afiyetle yiyen adam sonuna gelince gördüğü manzaraya inanamadı.

 Kaito, yemeğin sonlarına geldiğinde yeşil renkli bir kurbağayla karşılaştığını belirtti. Sosyal medya kullanıcısı, hareket eden kurbağanın görüntüsünü de paylaştı. Kaito, yemeği aldığı dükkanın hâlâ açık olduğunu ve aynı ürünün satılmaya devam ettiğini söyleyerek takipçilerini uyardı.

RESTORAN ÖZÜR DİLEDİ

 Restoran yetkilileri, kurbağanın muhtemelen fabrikada ürüne karıştığını söyledi. Bütün tesislerde denetimin sıkılaştırılacağı sözü verildi. Çiğ sebze içeren ürünlerin satışının üç günlüğüne durdurulduğu duyuruldu. Ülkede Nagano prefektörlüğünde de benzer bir olay meydana gelmişti. 11 Mayıs'ta bir marketten satın alınan salatada kurbağa çıkmıştı.

Amfibi uzmanı Yasuşi Kawakami, Japonya'daki kurbağaların çiftleşme mevsiminde en aktif olduğu dönemin mayıs ve haziran olduğunu ifade etti. Kawakami, bu durumun söz konusu olaylara yol açmış olabileceğini belirtti.