Yemeğini korumak için iki köpekle aynı anda dövüşen kedi, köpekleri doğduklarına pişman etti

Elazığ'da esnafın yemesi için et verdiği kedi yemeğine ortak olmak isteyen iki köpeği doğduğuna pişman etti. Karnı acıkan ve çevredeki esnaf tarafından yemesi için et verilen kedi tam afiyetle yemeğini yiyecekti ki davetsiz gelen iki köpeği fark etti. Yemeğine ortak olmak isteyen köpekleri adeta geri püskürttü.

Yemeğini korumak için iki köpekle aynı anda dövüşen kedi, köpekleri doğduklarına pişman etti

Elazığ'da karnı acıkan bir kedi çevrede bulunan esnafın verdiği etle karnını doyurmak üzereyken etin kokusuna gelen köpeği fark etti. Yemeğini paylaşmak istemeyen kedi hemen köpeğin üzerine atladı köpekle mücadele ederken başka bir köpeğin yemeğine hamle yaptığını fark eden kedi hızlı bir manevra ile bu sefer diğer köpeği geri püskürtmeyi başardı.

İKİSİNİ DE BERTARAF ETTİ

Kovancılar ilçesinde esnaf, yemesi için kedinin önüne et bıraktı. Etrafta bulunan iki köpek de kedinin önünde bulunan etten yemek istedi. Köpeklerden birinin yaklaşması üzerine kedi, hayvanın üzerine atladı. Hemen yanında bulunan başka bir köpeğin de hamlesini boşa çıkartan kedi, iki köpeği de yiyeceklerin olduğu yerden uzaklaştırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Yemeğini korumak için iki köpekle aynı anda dövüşen kedi, köpekleri doğduklarına pişman etti - Resim : 1