Yemekteyiz'de birinci olmuştu! Fenomen yarışmacı oğlunu kaybetti! Videosunu gören gözyaşlarına boğuldu

Ekranların sevilen yarışması Yemekteyiz'de birinci olan Rahşan Suluhan acıların en büyüğü ile sarsıldı. Sosyal medyada fenomen olan isim oğlunu kaybetti. Video paylaşan Suluhan izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Onur Büyüktopçu'nun suncuduğu ‘Yemekteyiz’ yarışmasında birinci olan ve çektiği yemek videolarıyla tanınan fenomen Rahşan Suluhan oğlunu kaybetti. Gencecik yaşta yaşamını yitiren Selahattin Suluhan'ın kaleden düşerek öldüğü öğrenildi. Acılı annenin videosu yürekleri dağladı.

23 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Mersin'de yaşayan Rahşan Suluhan'ın Tıp Fakültesi öğrencisi oğlu Selahattin Suluhan, tarihi Namrun Kalesi'nin 50 metre yüksekliğindeki seyir terasından düştü. 23 yaşındaki gencin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

mersinhaber.com'un haberine göre, acı olay,  3 Nisan'da sabah saatlerinde meydana geldi. Namrun Kalesi’nden bir kişinin düştüğü ihbarını alan sağlık ekipleri ve emniyet olay yerine intikal etti. Yapılan incelemede genç şahsın olay yerinde vefat ettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ACI HABERİ GÖZYAŞLARIYLA PAYLAŞTI

Acı haberi sosyal medyadan gözyaşları içinde paylaşan fenomen, “Her şeyimi sizinle paylaştım. Yeşil zeytinim bana veda etti. Dualarınızı istiyorum” ifadelerini kullandı. Suluhan’ın paylaşımına çok sayıda baş sağlığı mesajı geldi.