Yeni evli Hadise Kaan Yıldırım'dan intikamını sahnede aldı

İş İnsanı Mehmet Dinçerler'le sessiz sedasız evlenen ünlü popçu Hadise, geçen yıl Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddiası yüzünden kendisini terk eden eski sevgilisi Kaan Yıldırım'a nasıl gönderme yaptı?

Hadise geçen yazdan beri aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler'le Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız evlendi. Sadece aile fertlerinin katıldığı nikah öncesi ünlü şarkıcı, kız kardeşi Derya Açıkgöz'le sosyal medya sayfasından asansörde çektiği bir sefie'sini yayınladı ve sıradan bir hafta sonu geçireceği izlenimini vermeye çalıştı. Oysa 36 yaşındaki Hadise, birkaç saat sonra kendisinden 3 yaş küçük olan Dinçerler'le evlenecekti.

Geçen haftalarda Mehmet Dinçerler'in ailesinin muhafazakar çizgisi nedeniyle Hadise'nin Kadir Gecesi'nde evleneceği ve öncesinden imam nikahı yaptığı haberleri dolaşmaya başlamıştı. Ünlü popçuyla ilgili gündeme gelen bu iddia kısmen doğru çıktı ve Hadise, Kadir Gecesi'nden 3 gün sonra yani 30 Nisan'da nikah masasına oturdu. Alınan gizlilik kararı nedeniyle düğüne ait tek bir kare bile dışarı sızmadı. Sadece damat Dinçerler'in kardeşi Tuğba Dinçerler e Hadise'nin kız kardeşi Derya Açıkgöz'ün paylaşımları sosyal medyada nikaha ait görüntüler olarak yer buldu.

Nikahta Hadise'nin gitdiği gelinlik de merak konusu oldu. Gelen bilgilere göre Hadise gelinliğini İstanbul Fashion Week kapsamında Çırağan Sarayı'nda 10. yıl defilesini de izlediği modacı Nihan Peker'e diktirdi. Ünlü şarkıcının nikahını da defilenin yapıldığı yerde yapması ilginç bir tesadüfü beraberinde getirdi.

Hadise geçen cumartesi kıyılan nikahtan bir gün sonra Kıbrıs'ta sahne aldı.

Şarkıcının sahnede alyans yerine eşi Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi ederken hediye ettiği 3 milyonluk yüzüğü taktığı görüldü ve konserin ilerleyen dakikalarında beklenen açıklama geldi. Hadise "Prenses" şarkısını seslendirmeden önce salondaki seyircilere evlendiğini açıkladı ve eşini övgü yağmuruna tuttu.

Hadise'nin evlilik açıklaması 2019 yılında bir konserinde sarf ettiği şu sözleri akıllara getirdi.

Ünlü şarkıcı daha önce de sevgilisini asla sosyal medyadan takip etmeyeceğini ve beraber fotoğraf paylaşmayacağını açıklamış ancak Kaan Yıldırım'la aşk yaşarken tüm bu sözlerini unutmuştu.

Hadise Kıbrıs konsrinde ayrıca isim vermeden eski sevgilisi Kaan Yıldırım'a da oldukça sert bir gönderme yaptı. Geçen yıl Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanma davası sırasında herkesi şoke eden bir ihanet iddiası ortaya atıldı. Ebru Gündeş'in "O Ses Türkiye"de de beraber jüri üyeliği yaptığı Hadise'nin, Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı, bu duruma Amerika'ya giden bir falcının da tanıklık ettiği öne sürüldü. Üstelik ağızları açıkta bırakan bu skandal iddiayla ilgili yapılan haber Ebru Gündeş'in boşanma dava dosyasına bile girdi. "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez" diyen Hadise aynı gün yazılı bir açıklamayla dedikodulara ateş püskürdü. O dönem Hadise'yle aşk yaşayan Kaan Yıldırım da başta şarkıcıya destek verse de söylentilere daha fazla kulaklarını tıkayamadı ve Hadise'yle yollarını ayırdı. Yaşadığı bu olayı unutamayan Hadise, geçen yaz Kaan Yıldırım'dan ayrıldığı hafta Bodrum'da el ele görütü verdiği ve geçen hafta sonu da evlendiği Mehmet Dinçerler'in üzerinden Kaan Yıldırım'a şu sözlerle tepki gösterdi.

Mehmet Dinçerler'le nişan fotoğraflarını geçen günlerde İstanbul Kongre Merkezi'nde verdiği konserde barkovizyondan yayınlayan şarkıcının düğünüyle ilgili bilgileri de bayram konserinde anlatması şaşırttı.

Hadise'nin "Gerçek adam budur" diyerek övdüğü eşi Mehmet Dinçerler'in adı geçmişte Deniz Akkaya, Ece Seçkin, Rojda Demirer, Ceylan Çapa, Eslem Akar ve yakın dostu Ekin Mert Daymaz'ın da eski sevgilisi olan Hande Erçel başta olmak üzere çok sayıda ünlü güzelle anılmıştı. Dinçerler'in adı ayrıca Asena Atalay'ın Caner Erkin'le evli olduğu dönemde yasak aşk haberlerine karışmış, bu yüzden şarkıcı Berkay'a düzenlenen silahlı saldırıda "Olayın azmettiricisi oldukları" iddiasıyla Atalay ve Dİnçerler'in emniyette ifadelerine başvurulmuştu.