Eksun Gıda halka arz ne zaman? Eksun halka arz hisse fiyatı ve kodu ne? Eksun halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak?

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi halka arz ediliyor. Eksun Gıda’nın birincil halka arzının talep toplama işlemleri başladı. 3 gün sürecek yeni halka arzda sürecin ne zaman tamamlanacağı ve Eksun Gıda halka arz ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Eksun Gıda halka arz ne zaman? Eksun halka arz hisse fiyatı ve kodu ne? Eksun halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? İşte detaylar…

Eksun Gıda halka arz ne zaman? Eksun halka arz hisse fiyatı ve kodu ne? Eksun halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak?

Eksun Gıda halka arz süreci başladı. Eksun halka arzında süreç devam ediyor. Talep toplayan Eksun Gıda halka arzının hisse fiyatı ve detayları araştırıyor. Peki, Eksun Gıda halka arz ne zaman? Eksun halka arz hisse fiyatı ve kodu ne? Eksun halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? Eksun Gıda halka arz kaç lot verir? Eksun halka arz eşit mi, oransal mı?

EKSUN GIDA HALKA ARZ NE ZAMAN?

Eksun Gıda’nın birincil halka arzının talep toplaması 15-16-17 Mart 2023 tarihlerinde 3 (üç) iş günü boyunca yapılacak.

HALKA AÇIKLIK ORANI NE OLACAK?

Eksun Gıda’nın çıkarılmış sermayesinin 49.957.498 TL’den 70.000.000 TL’ye çıkarılması nedeniyle artırılacak 20.042.502 TL nominal değerli 20.042.502 adet B grubu payın halka arz edilmesiyle Şirket’in halka açıklık oranı yüzde 28,63 olacak.

EKSUN HALKA ARZ HİSSE FİYATI VE KODU NE?

Bir payın nominal değeri 1 TL olup, 1 TL nominal değerdeki 1 adet payın satış fiyatı 48,90 TL olarak belirlendi.

Halka arz edilecek toplam 20.042.502 TL nominal değerli payların;

%3’lük kısmı Şirket Çalışanları’na (601.276-TL/adet pay)

%57’lik kısmı Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar’a (11.424.226-TL/adet pay)

%35’lik kısmı Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar’a (7.014.875-TL/adet pay)

%5’lik kısmı Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılar’a (1.002.125-TL/adet pay)

gerçekleştirilecek satışlar için tahsis edilmesi planlanıyor.

EKSUN HALKA ARZ HANGİ BANKALAR ÜZERİNDEN YAPILACAK?

Halka Arz işlemlerini, Yapı Kredi Mobil’den Yatırımlar > Hisse Senedi > Hisse Senedi Halka Arz adımlarını izleyerek, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi > Yatırımlar > Halka Arz > Hisse Senedi Halka Arz adımlarını izleyerek, Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi’nden, Yatırım Dünyam web sitesinden hisse senedi blokajıyla, Yapı Kredi Şube’lerinden, gerçekleştirebilirsiniz.

Halka arza katılabilmek için hisse senedi hesabınızın olması gerekmektedir. Hisse senedi hesabınızı Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve tüm Yapı Kredi şubelerinden kolayca açabilirsiniz.

EKSUN KAÇ LOT VERİYOR?

Eksun Gıda şirketi 20,042,502 Lot veriyor.

EKSUN ORANSAL MI, EŞİT DAĞITIM MI?

Şirket halka arzda bireysele Eşit Dağıtım dağıtım yapacak.