Yeni sezonun ilk transferini Trabzonspor yaptı! 3 milyon euroluk yıldız hayırlı uğurlu olsun!

Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Trabzonspor, yeni sezon öncesi ilk transferini yaptı. Bordo-mavili ekip bonservisi Standard Liege’de bulunan Denis Draguş ve kulübüyle anlaşmaya vardı. Transfer işlemlerinin tamamlanması sonrası Draguş, resmi imzayı atayacak.

Yeni sezonun ilk transferini Trabzonspor yaptı! 3 milyon euroluk yıldız hayırlı uğurlu olsun!

Trendyol Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk yarışından erken kopan takımlardan olan Trabzonspor, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına başladı. Bordo-mavili ekip bu kapsamda ilk transferini sezon başlamadan önce yaptı.

Yeni sezonun ilk transferini Trabzonspor yaptı! 3 milyon euroluk yıldız hayırlı uğurlu olsun! - Resim : 1

DRAGUŞ, TRABZONSPOR'DA

TRT Spor’dan Barış Yurduseven’in haberine göre Trabzonspor, Belçika ekibi Standard Liege’de forma giyen Denis Draguş’u transfer etti.

Yeni sezonun ilk transferini Trabzonspor yaptı! 3 milyon euroluk yıldız hayırlı uğurlu olsun! - Resim : 2

KULÜP VE FUTBOLCUYLA ANLAŞMAYA VARILDI

Bordo-mavili takım futbolcu ve kulübüyle transfer için anlaşmaya vardı. Transfer işlemlerinin tamamlanması sonrası Draguş, resmi imzayı atayacak.

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre Trabzonspor, bu transferde bonuslarda dahil olmak üzere 1.7 milyon euro ödeyecek. Sağlık kontrolünden geçen futbolcu, 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yeni sezonun ilk transferini Trabzonspor yaptı! 3 milyon euroluk yıldız hayırlı uğurlu olsun! - Resim : 3

PİYASA DEĞERİ 3 MİLYON EURO

Bu sezon Gaziantep FK’de bu sezon 31 maça çıkan 24 yaşındaki Denis Draguş, forma giydiği 24 maçta 12 gol atarken 1’de asist yaptı. Futbolcunun piyasa değeri Transfermarkt’a göre 3 milyon euro olarak gösteriliyor.