Yeni Superman filminin adı değişti

Yeni Superman'i David Corenswet'in canlandıracağı açıklanmıştı. Superman: Legacy adını taşıyan filmin adı da değişti. Artık yalnızca "Superman" olacak.

Yeni Superman filminin adı değişti

Batman, Superman, Aquaman ve Wonder Woman gibi karakterlerin yer aldığı DC sinema evreni, yeni bir döneme adım atıyor.

Henry Cavill'in Superman rolünden ayrılmasının ardından DC evrenini başlatacak filmin adının "Superman: Legacy" olacağı açıklandı. Yönetmen James Gunn, yeni Superman'in David Corenswet olduğunu açıkladı.

29 yaşındaki ABD'li oyuncu, "Pearl", "The Politician" ve "We Own This City" gibi yapımlarla tanınıyor. Superman rolü, oyuncunun ilk başrolü olacak.

SETTEN İLK KARE

James Gunn imzası taşıyacak filmden ilk kare yayınlandı. Filmin senaristi ve yönetmeni olan Gunn, Superman: Legacy ekibiyle poz verdiği kareyi sosyal medya hesabında paylaştı.

Yeni Superman filminin adı değişti - 2

FİLMİN ADI DEĞİŞTİ

29 Şubat'ta çekimlerin başladığını duyuran yönetmen, filminin adının değiştiğini duyurdu. Superman: Legacy adını taşıyan filmin adı artık yalnızca "Superman" olacak.

İlk çekim gününde filmin adının değişmesi için hayranlara sürpriz oldu.

Yönetmen Gunn "Senaryonun ilk taslağını bitirdiğimde filmin adı için 'Superman: Legacy' düşünmüştüm ancak senaryo son halini aldığında filmin adının 'Superman' olduğu ortadaydı" dedi ve yönetmen Superman kostümünü ilk kez paylaştı.