Yeni ve dev bir medya grubu kuruldu! İşte logosu

Yönetim Kurulu Başkanlığını Necat Gülseven'in yaptığı Gülseven Medya Grubu yeni logosu ile hayata geçti. Bünyesinde Tv100 gibi önemli bir haber kanalı ve Show Radyo ile Radyo Viva gibi alanında önder radyoları, Bizimev Tv, tv100.com ve Medyatava.com'u barındıran Gülseven Medya Grubu yönetim kadrosunu da oluşturdu.

Yeni ve dev bir medya grubu kuruldu! İşte logosu

MEDYA GRUP BAŞKANI ALİCAN DEĞER OLDU

Tümüyle modern bir medya merkezi olarak inşa edilen 13 bin metrekarelik yeni ultra akıllı binasına yerleşen Gülseven Medya Grubu'nun Medya Grup Başkanı Tv100'ün kurucu Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer oldu.

Daha önce Show Haber Genel Yayın Yönetmenliği de yapan Alican Değer meslekteki 39'uncu yılını tamamlıyor. Alican Değer 5 yıldır sürdürdüğü Genel Yayın Yönetmenliğini çalışma arkadaşı Tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'e devretti.

Yeni ve dev bir medya grubu kuruldu! İşte logosu - Resim : 1

TV100 GENEL YAYIN YÖNETMENİ DENİZ GÜREL OLDU

2005 yılında girdiği Hürriyet Ankara büroda temsilci yardımcılığı yapan Deniz Gürel 2022 yılından itibaren Tv100 Ankara temsilciliği görevinde bulunuyordu. Birçok önemli habere imza atan Gürel televizyon yorumları ve son dakika haberleriyle hafızalarda yer alıyor.

YENİ PROJELER YOLDA

Yeni logosunu da kamuoyuna tanıtan Gülseven Medya Grubu'nun yeni atılımlar içerisinde bulunduğu belirtiliyor. Grubun kısa süre içerisinde bir eğlence bir de ekonomi kanalı kuracağı konuşuluyor. Hayata geçirilmesi planlanan projeler arasında biri spor, biri ekonomi olmak üzere iki de internet sitesi bulunuyor.