Yer: Esenyurt! Kedi için silahlı çatışma çıktı: Yoldan geçen kurye yaralandı

Sosyal medyaya düşen kavga ve çatışma görüntüleriyle sık sık gündem olan Esenyurt'ta bu defa kedi için kurşun yağdırdılar. Çıkan çatışmalarda yoldan geçen bir kurye yaralandı.

Yer: Esenyurt! Kedi için silahlı çatışma çıktı: Yoldan geçen kurye yaralandı

Yaşanılan kavga olaylarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt'ta bgu defa da kedi yüzünden silahlı çatışma çıktı.

Yabancı uyruklu kişinin bakkal dükkanında baktığı Scottish Fold cinsi kedi, E.Ç. tarafından 13 Eylül'de sabah saatlerinde çalındı.

Esenyurt'ta kedi için silahlı çatışma: Yoldan geçen kurye vuruldu - 1

KEDİYİ GERİ VERMEYİNCE...

Kediyi çalan E.Ç., yaklaşık bir hafta sonra bakkal dükkanına geri gelerek kedi sahiplerinden para talep etti. Para vermek istemeyen dükkan sahibinin komşusu B.B. de olaya dahil oldu. B.B., E.Ç.'den kediyi geri vermesini istedi.

E.Ç. ve B.B. bir süre tartışırken, B.B.'nin babası S.Ş.B. araya girdi. E.Ç. biraz uzaklaştıktan sonra tabanca ile tartıştığı baba ve oğluna ateş etmeye başladı. Baba S.Ş.B. silahla karşılık verince yoldan geçen motosikletli kuryeye silahtan çıkan bir mermi isabet etti.

Esenyurt'ta kedi için silahlı çatışma: Yoldan geçen kurye vuruldu - 3

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kurye olay yerinde yapılan müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, E.Ç. ve B.B. ile babası S.Ş.B. yakalayarak polis merkezine götürdü.