Yere düşen kadına dakikalarca tüfek kabzasıyla vurdu! O anlar kameralara yansıdı

Bakırköy'de eski nişanlısı ile sokak ortasında tartışmaya başlayan adam, yanındaki pompalı tüfekle genç kadını darp etti. Güvenlik kamerasına yansıya o anlarda zavallı kadının defalarca darbe aldığı görülüyor.

Geçtiğimiz akşam Bakırköy'ün Cevizlik Mahallesi'nde yaşanan olayda, isminin Ahmet olduğu öğrenilen şahıs, sokakta karşılaştığı eski nişanlısı Sudenur P. ile tartışmaya başladı. Dakikalar iinde hiddetlenen tartışmada Ahmet isimli zanlı, yanında bulunan pompalı tüfekle Sudenur P.'ye saldırdı. Genç kadını dakikalarca darbeden zanlı, bir ara elindeki tüfeği Sudenur P.'ye çevirdi. Ardından tekrar tüfeğin kabzasıyla saldırmaya devam etti. 

Durumu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Ahmet isimli şahsı ve yanındaki arkadaşı Barış D.'yi gözaltına aldı. Yaşananların anbean güvenlik kamerasına yansıdığı olayda, genç kadının ifadeleri alınmak üzere karakola götürülen zanlılardan şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Yere düşen kadına dakikalarca tüfek kabzasıyla vurdu! O anlar kameralara yansıdı - Resim : 1

O anlara tanık olan mahalleli bir vatabdaş olanları, "Sesleri duyduk, polis ekiplerine haber verdik. Polisler de birkaç dakikaya geldiler müdahale ettiler. Peşlerinden koştular, zanlıları yakaladılar. Güvenlik kamerası da var. Kadının kafasına silahla vuruyor" ifadeleri ile anlattı.