İmamoğlu ve Yavaş'a karşı aday çıkaracaklar mı? Yerelde işbirliği mesajı veren Akşener, İstanbul sorusuna yanıt verdi! "Fatura bize çıkarsa çıksın!"

Yerel seçimlere kendi kadrolarıyla gireceğini açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Yerelde teşkilatlar birbiriyle işbirliği yapabilir" ifadelerini kullandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın karşısına aday çıkarıp çıkarmayacaklarına henüz karar vermediklerini söyleyen Akşener, bir gazetecinin "İstanbul kaybedilirse, faturasının size çıkartılma ihtimali çok yüksek" değerlendirmesine ise "Çıkarsa çıksın" yanıtını verdi.

İmamoğlu ve Yavaş'a karşı aday çıkaracaklar mı? Yerelde işbirliği mesajı veren Akşener, İstanbul sorusuna yanıt verdi! "Fatura bize çıkarsa çıksın!"

Geçtiğimiz günlerde yerel seçim için yol haritasını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına yanıt verdi. Yerel seçimde ittifak kapılarını kapatan Akşener, "Yerelde teşkilatlar birbiriyle işbirliği yapabilir" mesajını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "İYİ Parti olarak elbette kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız. Tüm siyasi partilere açık ve net bir çağrıda bulunmak istiyorum; Gelin tüm siyasi partiler hep birlikte ayrı ayrı seçimlere girelim." sözleriyle yerel seçimde ittifaklara kapıyı kapattı ama "yerelde teşkilatlar birbiriyle işbirliği yapabilir" dedi.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'A KARŞI ADAY ÇIKARACAK MI?

Akşener'e, İstanbul ve Ankara'da, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın karşısına aday çıkaracak mısınız? sorusu da yöneltildi. Akşener, "Bu iki arkadaşımızın karşısına aday çıkarılacak, çıkarılmayacak konusu günü geldiğinde bakılır; amma velakin çıkarıldığı takdirde de bizim aday gösterdiğimiz, proje üzerinden konuşacak." değerlendirmesinde bulundu.

"FATURA BİZE ÇIKARSA ÇIKSIN"

Akşener, bir gazetecinin, “İstanbul kaybedilirse, faturasının size çıkartılma ihtimali çok yüksek” değerlendirmesine ise “Çıkarsa çıksın” karşılığını verdi.

14 Mayıs seçimlerine Millet İttifakı çatısı altında, CHP listelerinden giren Saadet Partisi de yerel seçim stratejisini belirledi.