Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit Urfalılarla buluştu! Sıra gecesinde halay çekti!

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, ‘Kültür Yolu Festivali’nde Urfalılarla bir araya geldi. Söyleşiye katılan Koçyiğit, ardından da halay çekti. Ünlü oyuncunun o halleri sosyal medyada gündem oldu.

Türk sinemasının 4 yapraklı yoncasından biri olan Hülya Koçyiğit, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Kültür Yolu Festivali’nde Urfalılarla buluştu.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit Urfalılarla buluştu! Sıra gecesinde halay çekti! - Resim : 1

SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Hayranlarıyla bir aya gelen Koçyiğit söyleşi gerçekleştirdi. Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen söyleşi sırasında kuvvetli bir yağmur başladı. 

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit Urfalılarla buluştu! Sıra gecesinde halay çekti! - Resim : 2

HALAY ÇEKTİ

Yağmura rağmen etkinlik devam etti. Seyircilerle aynı sahneyi paylaşarak çözüm bulan Hülya Koçyiğit, ardından da sıra gecesinde Urfalılar ile halay çekerek unutulmaz anlar yaşadı ve yaşattı.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit Urfalılarla buluştu! Sıra gecesinde halay çekti! - Resim : 3

"YAĞAN YAĞMUR BİLE DURDURAMADI"

Sosyal medya hesabından da paylaşımlarda bulunan usta oyuncu, "Bugün memleketimizin en güzel şehirlerinden Şanlıurfa’da, Urfalılar ile buluştuk. Açık havada gerçekleşen bu etkinliği yağan yağmur bile durduramadı. Bilakis bize unutulmaz anlar yaşattı. Buraya kaçıncı gelişim bilmiyorum ama bugünü hiç unutmayacağım şüphesiz. Çok çok güzelsiniz. İyi ki varsınız, her birinize ayrı ayrı sarılıyorum. Kültür Yolu Festivali’nde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler" dedi. 

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit Urfalılarla buluştu! Sıra gecesinde halay çekti! - Resim : 4

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit Urfalılarla buluştu! Sıra gecesinde halay çekti! - Resim : 5