Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan acı haber! Hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak bilinen ve uzun süredir kolon kanseriyle mücadele eden Bahar Öztan'tan acı haber geldi. Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti.

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan acı haber! Hayatını kaybetti

Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından olan Bahar Öztan'dan acı haber geldi.

KOLON KANSERİYLE MÜCADELE EDİYORDU

Daha önce 3 kez kanseri yenen Bahar Öztan, kolon kanseriyle nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Öztan, yarın ikindi namazına müteakip Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

"DUALARINIZA İHTİYACIM VAR" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Bahar Öztan; "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" demişti.

"BÜYÜK RAHATSIZLIKLAR GEÇİRDİM"

Bahar Öztan, daha önce yaptığı açıklamada ise; "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım" ifadelerini kullanmıştı.

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962 tarihinde İskenderun, Hatay'da doğdu. Sanat hayatına reklamlarla adım attı. 'Gamzeli Güzel' olarak halk arasında tanınan sanatçı, dönemin ilgi gören fotoromanlarında da önemli roller üstlendi. Özellikle Çarli'nin Melekleri ve Barış Manço ile birlikte yer aldığı fotoromanlar, onun tanınırlığını artırdı.