Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır yaşam savaşı veriyordu. Hayranlarına son haber duyuruldu

Beyne pıhtı atması sonucu inme indiği gerekçesiyle hastaneye kaldırılan Yeşilçam’ın Usta oyuncusu Kadir İnanır, yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Günlerdir hastanede tedavi altında olan sanatçının hayranlarına sevindirici bir haber verildi.

Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır yaşam savaşı veriyordu. Hayranlarına son haber duyuruldu

Yeşilçam'ın Usta oyuncusu Kadir İnanır, 24 Mart'ta sabah beyne pıhtı atması sonucu inme indiği gerekçesiyle hastaneye kaldırılmıştı. İnanır,  Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Günlerdir hastanede yatan sanatçının doktoru Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi aktardı. 

“YOĞUN BAKIM SÜRECİ TAMAMLANDI”

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, sanatçının durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, İnanır'ın yoğun bakım sürecinin tamamlandığını ve servise çıkarıldığını belirtti. Sanatçının tedavisinin nöroloji servisinde devam edeceğini ifade eden Sağlam, "Rehabilitasyon süreci de devam ediyor. Daha rahat bir ortamda birinci derece yakınlarıyla görüşebilecek ama mümkün oldukça ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek ama rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi. Bazen aylar sürebiliyor" dedi.

“DURUMU HER GÜN İYİYE GİDİYOR”

Sağlam, Kadir İnanır'ın şu ana kadar tedavisinin olumlu sürdüğünü aktararak, şu ifadelere yer verdi:

"Olumsuz bir durum yok. Her gün daha iyiye gidiyor. Günden güne toparlıyor. Hem kas güçleri hem bilinç hem de genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere."