Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar’a ödül! 50. Sanat Yılı'nda itiraf etti

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Müjde Ar’a 50. Sanat Yılı dolayısıyla Almanya'nın Münih şehrinde Yaşam Boyu Başarı Ödülü verildi.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar’a ödül! 50. Sanat Yılı'nda itiraf etti

Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. 

"YILMAZ BİR ÖZGÜRLİK SAVAŞCISIYIM"

Ünlü oyuncu Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra konuşma gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada "Bütün hayatımı kadınları desteklemeye adadım. Onların ruhunu ruhuma kattım, bir 50 yıl daha olsa gene onların özgürlükleri için çabalarım. Yılmaz bir özgürlük savaşçısıyım" dedi. 

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar’a ödül! 50. Sanat Yılı'nda itiraf etti - Resim : 1

DUYGULARINI PAYLAŞTI

Ödül sonrası Magazinsortie'den Gazeteci Olcay Ünal Sert'e duygularını paylaşan Müjde Ar, ödül verilmeden önce kendisinin çok iyi araştırılmış olduğunu belirterek, Münih Belediye Başkanı Verona'nın kendisi ile yakından ilgilendiğini, filmlerini bildiğini söyledi. 

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar’a ödül! 50. Sanat Yılı'nda itiraf etti - Resim : 2

"BEN 50 YILIMI HEP KADINLAR GEÇİRDİM"

Olcay Ünal Sert'e konuşan Müjde Ar, "Bu ödülün iki sahibi var, birisi beni oyunculuğa teşvik eden annem Aysel Gürel, diğeri de hep yanımda olan kızkardeşim Mehtap var. Ben 50 yılımı hep kadınlarla geçirdim. Onların ruhlarını kendi ruhuma kattım. Yaşadıklarını içselleştirerek Beyazperdeye yansıttım" dedi. Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 1983 yapımı Kartal Tibet'in yönettiği 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek Münih Türk Filmleri Günleri'nde gösterildi.  

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar’a ödül! 50. Sanat Yılı'nda itiraf etti - Resim : 3