Yeşilçam'ın yakışıklı jönü Kadir İnanır'dan hayranlarını üzen haber geldi! Hayranları duyunca kahroldu

Yeşilçam'ın yakışıklı jönü Kadir İnanır'dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Söz konusu haberin ayrıntıları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından duyuruldu.

Yeşilçam'ın yakışıklı jönü Kadir İnanır'dan hayranlarını üzen haber geldi! Hayranları duyunca kahroldu

İstanbul'daki evinde beyni besleyen ana damarlardan birine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılen ve damarının açılmasının ardından entübe edilen usta sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. 

UYANDIRILDI ANCAK NEFESİ YETMEDİ 

Doktorların 48 saat uyutma kararı aldığı Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyiye gitmesinin ardından doktorlar uyandırma kararı almıştı. Öncek gün entübe durumdan çıkarılan Kadir İnanır'ın uyandırıldığı öğrenildi. 

MOTOR HAREKETLERİ YAPTI AMA NEFESİ YETMEDİ

İnanır'ın uyanmasının ardından "motor hareketler" olarak tabir edilen el ve kol kaldırma gibi hareketleri yapabildiği ancak buna nefesinin henüz yetmemesi nedeniyle yeniden entübe duruma alındığı belirtildi. 

Yeşilçam'ın yakışıklı jönü Kadir İnanır'dan hayranlarını üzen haber geldi! Hayranları duyunca kahroldu - Resim : 1

BAKAN KOCA DA AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da konu hakkında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen Kadir İnanır, tıkalı olan beyin damarı açıldıktan sonra, uyutularak yoğun bakımda gözlem altına alınmıştı. Sn. İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." 

Yeşilçam'ın yakışıklı jönü Kadir İnanır'dan hayranlarını üzen haber geldi! Hayranları duyunca kahroldu - Resim : 2