Yeşilçam'ın yakışıklısı Kadir İnanır'dan haber geldi... Evine gönderilecek ancak tek bir şartla

Beynine pıhtı atması nedeniyle kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Yeşilçam'ın yakışıklısı Kadir İnanır'dan haber geldi... Hastanede yoğun bir tedavi süreci geçiren İnanır eve gönderildi. Ancak tek bir şart var.

Yeşilçam'ın yakışıklısı Kadir İnanır'dan haber geldi... Evine gönderilecek ancak tek bir şartla

24 Mart tarihinde Beykoz’da yaşadığı evde rahatsızlanarak  Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ünlü sanatçı Kadir İnanır,  beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınmış ve tedbir amaçlı entübe edilmişti. Günlerdir yoğun bakımda yatan İnanır'dan sevenlerini sevindirecek haber geldi.

Yeşilçam'ın yakışıklısı Kadir İnanır'dan haber geldi... Evine gönderilecek ancak tek bir şartla - Resim : 1HASTANEDEN TABURCU OLDU

Tedavinin iyi gitmesi nedeniyle 27 Mart'ta ekstübe edilen İnanır, 1 Nisan'da yoğun bakımdan çıkarılarak, servise alındı. Servise alındıktan sonra yakınlarıyla birebir temas kuran ve toparlama sürecine giren, fakat rehabilitasyon süreci devam edecek olan sanatçı, bugün hastaneden taburcu oldu. 

Ancak doktorlar ünlü sanatçıyı taburcu ederken ailesine tek bir şart koştu. O da evdeki bakımlarının ve tedavisinin kesinlikle aksatılmaması yönünde oldu. Yani İnanır, evinde de aynı hastanede olduğu gibi yoğun bir tedavi süreci geçirecek. 

Yeşilçam'ın yakışıklısı Kadir İnanır'dan haber geldi... Evine gönderilecek ancak tek bir şartla - Resim : 2İLK DEĞİLDİ

Kadir İnanır, 20 Kasım 2021'de de rahatsızlanmış ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. İnanır, beyin damarında pıhtı attığının belirlenmesinin ardından yoğun bakıma alındıktan sonra ameliyat geçirmişti.

EVE GÖNDERİLECEĞİ HABERİ YALANLANDI

Öte yandan Kadir İnanır'ın son durumu hakkında üzücü bir gelişme yaşandı. İnanır'ın bir an önce iyileşmesini bekleyen hayranları bu duruma çok üzüldü. İnanır'ın evine gönderileceği iddia edilmişti ancak  durum başka çıktı. İnanır'ın tedavisine başka bir hastanede devam edeceği ifade edildi. Açıklamayı da bizzat hayat arkadaşı Jülide Kural yaptı.