Yeşim Salkım, Hakan Uzan'la düğünü paylaştı

Yeşim Salkım 1998-2001 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Hakan Uzun ile düğünlerinde çekilmiş fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Salkım fotoğrafına yapılan yorumlar karşında da sessiz kalmadı.

Yeşim Salkım, Hakan Uzan'la düğünü paylaştı

Yeşim Salkım 2001 yılında boşandığı iş insanı Hakan Uzan'la düğünlerinden daha önce görülmemiş bir pozunu paylaştı. Yeşim Salkım paylaşımına ise şu notu düştü:

''Yıllarca hiç bilmediğimiz konular üzerine konuşur dururuz oysa bir insanın hayatı çok engebeli olduğu kadar çok da güzel çiçekli yollardan da oluşur.Ben yaşadığım her güne şükrederim acılarım onların kardeşidir. Hiçbir yerde olmayan bir fotoğraf size, ben 27 Hakan 30 yaşında yer Ürdün. Sade bir gelinlik ve pasta birkaç dost, lütfen insanların anılarını karalamadan önce neler yaşamış ve nasıl zarafetleriyle taşımış ve nasıl vazgeçmiş unutmayın. Hepimizin hayatı büyük bir roman ve içinde acısıyla tatlısıyla iyi ki yaşadım dediği anlar var bu da öyle bir an ben de yıllar sonra paylaşmak istedim yüzümde aynı gülümseme ve aynı hüzünle iyi ki yaşadım."

Yeşim Salkım, Hakan Uzan'la düğünü paylaştı - Resim : 1

"Ben ne yaptım"

Yeşim Salkım'ın daha önce Hakan Uzan ile ilgili "Evlendiğim gün ‘Ben ne yaptım’ dedim. Ben onun gözünde bir eşyaydım. Evlenmiştik ve bitmişti" yaptığı açıklaması akla geliyor.

Yeşim Salkım, Hakan Uzan'la düğünü paylaştı - Resim : 2

 

 

"Allah ıslah etsin"

Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Uzan'la fotoğrafının altına yapılan yorumlara ise çok kızdı.

 

Yeşim Salkım, Hakan Uzan'la düğünü paylaştı - Resim : 3