Yeteneğini gören hayrete düşüyor! "Dünyada rakibim yok"

Giresun'da jet kravatçı olarak tanınan Sebahattin Kara, yeteneğiyle görenleri şaşkına çeviriyor. 2 saniye gibi kısa bir sürede kravat bağlayan Kara, dünyada rakibi olmadığını iddia ediyor.

Yeteneğini gören hayrete düşüyor! "Dünyada rakibim yok"

Giresun'un Görele ilçesinde yaşayan ve "jet kravatçı" adıyla bilinen Sebahattin Kara, hızlı kravat bağlamasıyla görenleri şaşırtıyor. Kara, hedefinin Guinnes Rekorlar Kitabı olduğunu söyledi.

Görele'de yaşayan Sebahattin Kara, “tek hobim” dediği kravat bağlama tutkusunu rekora çeviriyor. Arkadaş çevresinin “Jet Kravatçı” olarak tanımladığı Kara, 2 saniyede kravat bağlayarak görenleri şaşkına çeviriyor.

Yeteneğini gören hayrete düşüyor! "Dünyada rakibim yok" - Resim : 1

Kravat bağlama rekorunu 2 saniyeden 1 saniyeye inerek Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek olduğunu söyleyen Kara, “Kravat bağlamadaki rekorum 2 saniye, yeni bulduğum teknikle bunu 1 saniyeye düşürerek kendi rekorumu kendim egale ederek Guinness Rekorlar Kitabına girmek istiyorum. Tek rakibim yine kendimim. Dünyanın hiçbir yerinde bana rakip olacak kimse yok. Hala çalışmalarıma daha hızlı olmak için devam ediyorum.

Ayrıca bağladığım kravatlarda boğulma riski de yok. Olası bir kavga anı, ya da arabada kaza anında bir yere sıkıştığında kravat kendiliğinden çözülür. Bağladığım bu kravat nereden çekilirse çekilsin çekenin elinde kalır, boğulma riski yoktur” dedi.