Yetenek Sizsiniz İngiltere'ye katılan Sihirbaz X gösterisiyle büyüledi

Britanya Got Talent (Yetenek Sizsiniz İngiltere) programına katılan ve kendisini Sihirbaz X olarak tanıtan illüzyonist dünyanın konuştuğu bir gösteriye imza attı.

Dünyanın en büyük şovları arasında yer alan Yetenek Sizsiniz'in İngiltere versiyonunda inanılmaz bir gösteri yaşandı. Kendisine Sihirbaz X adını veren illüzyonist salondaki ve televizyon başındaki izleyicileri adeta büyüleyen bir şov yaptı.

Sihirbaz X gösterisi ile izleyenleri büyüledi
Sahnedeki yerini aldıktan sonra hiç konuşmayan Sihirbaz X, programın hosteslik görevini yapan Ant ve Dec olarak bilinen Anthony McPartlin ve Declan Donnelly'yi gösterisinde kullandı. İkiliyi sağında ve solunda yer alan iki farklı sandalyeye oturtan illüzyonist ikiliden gözlerini kapatmalarını ve aralarındaki bağı düşünmelerini istiyor. Ardından solundaki Ant'ın başına dokunuyor ve "Kimin başına dokunduysam sağ elini kaldırsın" diyor. Bu sırada ikili aynı anda sağ ellerini kaldırıyor.

Yetenek Sizsiniz İngiltere'ye katılan Sihirbaz X gösterisiyle büyüledi - Resim : 2Sihirbaz X, ardından Ant'ın karın boşluğuna dokunuyor ve, "Eğer size dokunduysam sağ elinizi kaldırın" diyor. İkili yine aynı anda sağ ellerini kaldırıyor.

Gösteri daha da ilginçleşiyor

Bu noktadan sonra gösteri bir ileri seviyeye geçiyor. Sihirbaz X, "Nerenize dokunduysam siz de oraya dokunun" diyor ve ikili aynı anda sağ elleriyle kendi karın boşluklarına dokunuyor. Bu sırada jüri de dahil salondaki herkes ağzı açık ve şoke olmuş bir şekilde gösteriyi izliyor.

Yetenek Sizsiniz İngiltere'ye katılan Sihirbaz X gösterisiyle büyüledi - Resim : 3

Ardından sihirbaz bir seviye daha yükseliyor. Solundaki Ant'ın omzuna dokunmadan önce "Kaç kez dokunduğumu hissedin" diyor ve üç kez temas ediyor. "Sağ ellerinizi kaldırın ve kaç kez dokunduğumu gösterin" dediğinde tüm salon adeta buz kesiyor. İkili sağ elleriyle doğru olan 3 rakamını işaret ediyor.

Gösteri daha bitmedi!

İkilinin arasındaki bağlantının mükemmel olduğunu vurgulayan Sihirbaz X, bu kez ikiliye adlarının yazdığı iki boş kağıt veriyor. Ardından rastgele bir şeyler yapmasını istiyor. İkili direktfileri uygulayarak bitiriyor ve ardından gözlerini açıyorlar. Açılan kağıtlardan Ant ve Dec'in müzik grubu kurdukları yıl olan '1989' rakamları görülüyor.

Yetenek Sizsiniz İngiltere'ye katılan Sihirbaz X gösterisiyle büyüledi - Resim : 4

Jüri ve salonun tamamının ayakta alkışladığı gösteri bir anda dünyanın en çok paylaşılan videoları arasında girdi.

Gösterideki tüm konuşmalar bir dış ses tarafından duyuluyor. Sihirbazın kimliği ve yaptıkları arasında herhangi bir bilgi açıklanmadı.